IJsselloop Deventer 2018.

IJsselloop Deventer 2018.

Eminent deed zondag 8 april voor de eerste keer met een team mee aan de IJsselloop in Deventer. Gehuld in een Eminent-blauw bedrijfstenue is een aantal collega’s het sportieve avontuur aangegaan. In de aanloop werd er zowel individueel als in groepsverband getraind om een goed resultaat neer te zetten. Dankzij support en aanmoediging langs de route én een fantastische inzet, liepen Tessa, Roelf-Jan, Edwin, Miriam en Melvin in de volle lentezon een goede tijd. Er werd zelfs een persoonlijk record behaald! De sportieve ambities voor de volgende hardloopwedstrijd zijn al uitgesproken. Het samen trainen en toewerken naar een nieuw doel smaakt namelijk naar meer. Misschien volgend jaar de marathon van Rotterdam?

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

ZZP opdrachten overheid

Via defensie en de zorg naar techniek – de carrière switch van Anne Hussaarts

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!