Eminent opent nieuwe vestiging in Eindhoven.

Eminent opent nieuwe vestiging in Eindhoven.

Groot nieuws! Eminent opent een nieuwe vestiging in Eindhoven. We beschikten al over een spreeklocatie in Eindhoven, maar deze locatie verruilden we een paar maanden geleden voor een ruim kantoor. Inmiddels is het kantoor helemaal af en is onze nieuwe vestiging operationeel. Naast de kantoorlocatie in Eindhoven beschikt Eminent over vestigingen in Apeldoorn en Capelle aan den IJssel en spreeklocaties in Utrecht en Amsterdam.
De keuze om in Eindhoven een volledige vestiging te openen lag voor Jan Wacht (Directeur Eminent) voor de hand: “Om onze opdrachtgevers en professionals in Noord-Brabant en Limburg nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn hebben we gekozen voor een nieuwe vestiging met een vast team van adviseurs uit de regio. Ik geloof dat we op deze manier meer toegevoegde waarde kunnen bieden.”

PRETTIGE WERKPLEK
De nieuwe vestiging in Eindhoven biedt niet alleen voordelen voor opdrachtgevers en professionals. Onze collega’s die er werkzaam zijn zien ook veel pluspunten. “Naast het feit dat we sneller kunnen schakelen is het een hele fijne plek om te werken. Het is een open ruimte met ontzettend veel daglicht”, aldus Lars Verbakel, Adviseur Bouw bij Eminent

Goede bereikbaarheid.

Eminent is in Eindhoven gevestigd op het Flight Forum, net als waar voorheen de spreeklocatie zich bevond. “Het is letterlijk een kantoor verderop”, aldus Jan. “De locatie beviel ons al goed in verband met de goede bereikbaarheid.”

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

ZZP opdrachten overheid

Via defensie en de zorg naar techniek – de carrière switch van Anne Hussaarts

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!