Eminent: meer dan detachering alleen.

Eminent: meer dan detachering.

Bij Eminent zijn we gespecialiseerd in het vinden van de ideale carrièrestap voor onze technische professionals. Maar goed werkgeverschap gaat voor ons verder dan alleen het aanreiken van nieuwe uitdagingen. Ook op persoonlijk vlak ondersteunen wij technisch professionals. Zo creëren we een win-win situatie voor alle partijen. Het verhaal van Marco is daar een mooi voorbeeld van.

Marco’s terugkeer naar Nederland en de kennismaking met Eminent

In oktober vorig jaar nam Marco het besluit om na tien jaar als zelfstandig ondernemer in Duitsland terug te keren naar Nederland. Zijn zoektocht naar een nieuwe werkgever leidde hem naar Eminent.

Marco vertelt: “Ik dacht ik ga terug naar Nederland. Ik zocht online en kwam vrijwel direct bij Eminent terecht en nam contact met ze op. Kayla werd mijn contactpersoon en het klikte meteen heel goed,” vertelt Marco. Marco wist duidelijk wat hij wilde en Kayla ging op zoek naar een technische uitdaging die paste bij zijn wensen. Enkele maanden later vond Marco zijn weg naar Van Gelder als uitvoerder.

Een betrokken werkgever in tijden van verandering

Marco vertelt dat Eminent hem op verschillende vlakken heeft geholpen. “Ik ben dit jaar gescheiden en dat had een aanzienlijke financiële impact op mijn leven. Eminent bood direct aan om mij hierbij te ondersteunen. Dat vond ik echt geweldig.”

Coachtrajecten bij Eminent

Bij Eminent bieden we diverse coachtrajecten aan voor onze professionals. Voor Marco was de ondersteuning in de vorm van een budgetcoach zeer waardevol: “Met de budgetcoach en de tijdelijke financiële ondersteuning hebben ze me door de eerste twee, drie maanden heen geholpen. En als er iets was, dan kon ik ze alles vragen. Dat hoor je niet vaak. Dat vind ik wel een pluspunt.”

De coachtrajecten bij Eminent richten zich niet alleen op functiegerelateerde zaken, maar ook op aspecten zoals het omgaan met persoonlijke uitdagingen, het bewaken van een gezonde werk-privé balans en het aanpakken van slaapproblemen met behulp van een slaapcoach.

Georgia Koukolis, HR-manager bij Eminent, licht toe: “De balans tussen werk en privé is altijd belangrijk. Wanneer iemand privé goed in zijn vel zit, heeft dit ook zakelijk positieve effecten. We vinden het als Eminent belangrijk om zowel op zakelijk- als op privévlak te ondersteunen waar mogelijk. Goed werkgeverschap is een win-win situatie voor alle partijen.”

Eminent: investeren in mensen voor duurzame resultaten

Bij Eminent streven we ernaar om onze medewerkers op zowel zakelijk als persoonlijk vlak te ondersteunen. Het verhaal van Marco is daar een mooi voorbeeld van. Ben je een technisch professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan helpen we je graag verder.

Laat ons via deze link weten wat je zoekt en we gaan voor je aan de slag! 

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Salaris werktuigbouwkundig ingenieur

Salaris Werktuigbouwkundig Ingenieur: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

salaris hoofd technische dienst

Salaris Hoofd Technische Dienst: Feiten, Cijfers en Toekomstperspectief

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!