Edwin begeleidt leerling.

Edwin begeleidt leerling.

Michel volgt via Eminent bij Opleidingscentrum Gelderpoort een opleiding tot Monteur data/infra. Edwin, Business Unit Manager, is vanuit Eminent het aanspreekpunt voor Michel. Met regelmaat hebben ze contact en spreken ze elkaar op locatie over de voortgang van en de ervaringen met van het leerwerktraject.

STAPPEN ZETTEN
Edwin: “Ik vind het belangrijk om in contact te zijn met de leerlingen die we bij Eminent begeleiden. Michel ken ik inmiddels al een tijdje. Het is mooi om te zien hoe hij zaken oppakt en stappen zet binnen zijn opleidingstraject.”

PRAKTIJKLES BIJWONEN
Michel doet dagelijks werkervaring op in het werkveld, waar hij begeleid wordt door een collega bij Van Gelder. Ook schuift hij aan in de schoolbanken voor theorielessen. Daarnaast beschikt Opleidingscentrum Gelderpoort over een ruimte waar praktijklessen gegeven worden. Edwin woonde één van deze praktijklessen bij:

“Michel ging in de praktijkruimte aan de slag met een wikkelmofverbinding, onder toeziend oog van Ruud Wessels (Technisch Coördinator bij Opleidingscentrum Gelderpoort). De praktijkopdracht stond beschreven op een opdrachtkaart. Aan Michel de taak om de opdracht binnen de gestelde tijd en op een veilige en juiste manier uit te voeren. Leerlingen worden ook op werktempo gestuurd om in de praktijk zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.”

Ook interesse in een opleiding binnen de civiele techniek?

“Op het moment zijn er bij verschillende organisaties in ons relatienetwerk leerwerkplekken beschikbaar. Zowel voor startende professionals als voor professionals die al wat werkervaring hebben binnen de techniek”, aldus Edwin.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Werken in de techniek, zonder technische achtergrond

werken in de bouw

Technolische trends: hoe de toekomst van werken in de bouw er voor jou uit kan zien?

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.