Dag van de bouw.

Dag van de bouw.

Op 15 juni is het de Dag van de Bouw. Tijdens deze dag openen bedrijven in de bouw en infra de deuren voor publiek. Dit betekent dat je een kijkje achter de schermen kunt nemen bij de meest spraakmakende projecten!

Diversiteit aan projecten.

Zowel grote als kleine projecten zijn tijdens de Dag van de Bouw toegankelijk voor publiek. Wanneer je kijkt op debouwmaakthet.nl zie je een diversiteit aan projecten. Van gebiedsontwikkeling tot reconstructies, van nieuwbouw van appartementencomplexen tot aanleg van spoorwegen en van dijkverbetering tot versterking van het hoogspanningsnet.
Video Thumbnail

NIEUWE TECHNIEKEN EN SLIMME OPLOSSINGEN
Als er een branche is die doorlopend in ontwikkeling is, is het de technieksector wel. Dat bedrijven in de bouw en infra werken met nieuwe technieken en slimme oplossingen zal ook tijdens de Dag van de Bouw niet onopgemerkt blijven. Automatisering is onmisbaar en gespecialiseerd technisch talent maakt het verschil.

PROJECTBEZOEKEN
Onze adviseurs bezoeken met regelmaat onze opdrachtgevers en professionals om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen en om met eigen ogen te zien aan welke projecten er gewerkt wordt. “Het is fantastisch om te zien welke rol onze professionals spelen binnen de projecten van onze opdrachtgevers. Je ziet dat ze ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan het waarmaken van de ambities van het bedrijf. Natuurlijk werken ze daarmee ook aan het waarmaken van hun eigen ambities, waarvoor ze vaak alle ruimte krijgen”, aldus Sten Knol, Adviseur Civiele Techniek bij Eminent.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!
Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!