Duurzame samenwerkingen in beeld: InnQ.

Bouwen aan de Toekomst.

Bij Eminent investeren we in lange termijn samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Omdat we ervan overtuigd zijn dat dit tot de beste resultaten leidt. Daarom stellen we onze opdrachtgevers graag aan je voor. In deel één van deze reeks onze samenwerking met InnQ: allround installateur van technische installaties met een sterke visie op de toekomst.

Sinds ruim vier jaar staat adviseur Mickel Liebrecht in contact met InnQ in Almere. Wat hem vanuit de samenwerking is bijgebleven is dat de medewerkers bij dit bedrijf centraal staan, zowel nieuwe collega’s als bestaande krachten. Het werven, selecteren en aannemen van nieuwe collega’s gaat bijvoorbeeld in nauw overleg. Samen bepalen Mickel en InnQ wat voor iedere kandidaat van toegevoegde waarde is. Daarin wordt onder andere meegedacht in arbeidsvoorwaarden, auto van de zaak en flexibele werktijden.

Heeft een medewerker extra flexibiliteit nodig voor het thuisfront dan wordt hierin door InnQ bijvoorbeeld meegedacht. InnQ gelooft erin iedereen een stem te geven. Dit komt ten goede aan het gezamenlijke verantwoordelijkheidsgevoel binnen het bedrijf.

De kracht van teamwork bij InnQ.

Bij InnQ zetten ze in op de kracht van teamwork. Ze zetten hun kennis en enthousiasme in voor grote aansprekende klanten en indrukwekkende projecten, maar altijd met respect voor iedereen. Bij InnQ vind je dan ook geen top-down besluitvorming, iedereen heeft er een stem. Die stem zie je terug in operationele zaken als veiligheidsuitrusting maar ook in algemene zin via de openbare ideeënbus in de kantoortuin. Ze koesteren en benutten de unieke perspectieven en ervaringen van elk teamlid om klanten de allerbeste oplossingen te bieden. Nieuwe medewerkers die vanuit Eminent bij InnQ starten worden dan ook meer dan eens positief verrast door de mate van invloed die zij kunnen uitoefenen binnen de organisatie.

Alle kansen liggen open.

InnQ gelooft in groei. Of je nu net begint of een ervaren professional bent, InnQ biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen. Collega’s die van de buitendienst naar kantoor verhuizen en andersom. Voor iedere ambitie is ruimte binnen InnQ. Zij geloven in de kracht van interne promoties, waarbij opleidingstrajecten intern of extern worden aangeboden.

Mickel heeft regelmatig gesprekken met de directie van InnQ om ook vanuit Eminent te ondersteunen in het ontwikkelen van de carrières van de ingeleende medewerkers via Eminent. Samen bepalen ze dan hoe het, voor Eminent medewerkers beschikbare, studiebudget ingezet kan worden. Hier hebben zowel de medewerker als InnQ als bedrijf baat bij.

Daarnaast snappen ze bij InnQ dat het leven niet alleen uit werken bestaat. Ze zorgen goed voor elkaar en hechten veel waarde aan een gezonde balans tussen werk en privé. Mocht je privé tegen obstakels aanlopen, dan steken ze de koppen bij elkaar en zoeken ze naar een passende oplossing. Dit sluit naadloos aan bij de visie en aanpak van Eminent, waar we sterk inzetten op de ontwikkeling en het welzijn van onze medewerkers.

 

InnQ's duurzame missie.

Duurzaamheid zit in het DNA van InnQ. Zij zijn er trots op dat ze een duurzaamheidscoördinator in dienst hebben, dat ze volledig elektrisch rijden en dat er een praktijktest loopt om ook de buitendienst in elektrische bedrijfswagens op pad te sturen. De eerste praktijkresultaten van deze ambitie? Er wordt gewerkt met circulaire bouw en de afvalproductie wordt zo veel mogelijk geminimaliseerd.

En een mooie bonus: als medewerker van InnQ draagt hij of zij automatisch een duurzaam steentje bij op zijn of haar verjaardag! Elk jaar plant InnQ een boom voor elke medewerker – dat is nog eens een mooi duurzaam verjaardagscadeau!

De toekomst van InnQ
InnQ heeft ambitieuze plannen voor de toekomst. Ze blijven continu verbeteren en groeien, met de medewerkers op de eerste plaats. In overleg met InnQ maakt Mickel reeds plannen om deze ambities, ook op het gebied van duurzame personeelsbezetting, invulling te geven. InnQ streeft ernaar om in 2025 de beste technische dienstverlener en werkgever in Flevoland te zijn. Bij Eminent moedigen we dit aan en staan we klaar om hen door middel van het werven van nieuwe toekomstbestendige collega’s te ondersteunen bij deze ambitie.

Jouw rol bij InnQ
Ben je na het lezen van bovenstaande enthousiast geworden of wil je meer informatie over het werken bij InnQ of welke vacatures er op dit moment beschikbaar zijn? Neem dan direct contact op met onze collega Mickel.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

werken in de bouw

Technolische trends: hoe de toekomst van werken in de bouw er voor jou uit kan zien?

tot welke temperatuur mag je werken in de bouw

Werk je in extreme temperaturen in de bouw: de regels op een rijtje (en tips)

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!