Technisch talent vindt u bij Eminent

Opdrachtgevers

Technisch talent vindt u bij Eminent

Bent u op zoek naar tijdelijk of vast technisch personeel? Eminent vindt professionals op MBO, HBO- en WO-niveau die uw bedrijf laten groeien. Dat kan op basis van detachering of werving & selectie. Waarbij u altijd zeker bent van technisch talent: startende of ervaren professionals met een passie voor techniek.

Uw voordeel

Wanneer u samenwerkt met Eminent ondervindt u de voordelen van onze actuele marktkennis, de korte lijnen, onze passie voor mens en techniek, waarbij het leveren van goede kwaliteit het uitgangspunt is. Een krachtige combinatie. Het resultaat? Topkandidaten die bij uw bedrijf passen. Sterker nog, die uw bedrijf laten groeien. We putten uit een groot netwerk en denken mee met bedrijven en processen en zijn daardoor voor u een gedegen sparringpartner. Samen komen we verder.

No cure, no pay

Bent u op zoek naar technisch talent? Geef de vacature aan ons door of neem contact op met één van onze adviseurs. Wij gaan graag met u in gesprek. Om u beter te leren kennen en om te bepalen welke professionals het beste bij uw bedrijf passen. De juiste professionals selecteren we snel en altijd op basis van strenge criteria. We stellen alleen de meest geschikte kandidaten aan u voor. Zo bespaart u tijd en geld. Dat geldt ook wanneer de voorgestelde professionals onverhoopt niet geschikt zijn. U betaalt in dat geval namelijk niets.

Kwaliteit waarborgen

Eminent is NEN 4400-1 gecertificeerd en opgenomen in het Register Normering Arbeid. Dit betekent dat wij voldoen aan de verplichtingen die voortvloeien uit arbeid. Deze verplichtingen bestaan uit de aangifte en afdracht van loonbelasting, omzetbelasting en sociale verzekeringspremies. Andere verplichtingen zijn het administreren van identiteitsdocumenten, het uitvoeren van identiteitscontrole en controle op het gerechtigd zijn tot het verrichten van arbeid in Nederland.
Eminent is VCU gecertificeerd. De VCU-norm garandeert een arbozorgsysteem waarmee een organisatie gestructureerd vorm kan geven aan haar arbo-beleid dan wel veiligheidsbeheersysteem. Centraal bij de VCU certificering staat de veiligheid en gezondheid van de medewerker.
Eminent is gecertificeerd als Erkend Detacheringsbedrijf (Stichting Kenteq). Dit betekent dat Eminent zorgdraagt voor de uitvoering van de beroepspraktijkvorming bij erkende leerbedrijven conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld in de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. 
 
Vacature aanmelden >>
Dunya Wotte - Alferink Installatie-techniek: “Eminent heeft oog voor technici in beweging en draagt bij aan het realiseren van duurzame arbeidsrelaties.”

“We kregen te weinig kwalitatieve reacties op onze vacatures, Eminent weet de juiste doelgroep beter te bereiken dan wij dat zelf kunnen. Veel technici zitten vast en hoeven niet zo nodig te bewegen. Onze ervaring is dat latent werkzoekenden hun wensen voor een toekomstige baan sneller delen met bemiddelaars, waardoor zij vervolgens bij ons geïntroduceerd kunnen worden. Wel vind ik het erg belangrijk dat de partijen waarmee ik samenwerk niet klakkeloos willen detacheren om een factuur te kunnen sturen. Detacheren is in mijn ogen veel meer dan dat en Eminent is een partij die dat begrijpt”. 
Lees verder >>

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.