Interieur Timmerman.

Portret placeholder

Jouw contactpersoon

Folkert Bergman, Adviseur Bouw

Interieur Timmerman

  • Son en Breugel
  • 2500 - 3500 euro

Functieomschrijving.

Op weg met jouw eigen mobiele en compleet ingerichte werkplaats, om jouw taken als Interieur Timmerman uit te voeren! Samen met je collega ga je in je eigen bedrijfswagen langs bij klanten om de maatwerk interieur renovaties uit te voeren. De badkamers, keukens, toiletten en andere opdrachten bouw/monteer jij met behulp van voornamelijk Fibo materiaal waardoor je altijd kunt ‘bouwen’ op jouw gereedschap!

Het voordeel van van deze functie is dat jij je ‘eigen’ kleine onderneming start, binnen een overkoepelend bedrijf. Hierdoor wordt de planning uit handen genomen en kan je altijd terugvallen op de steun vanuit de organisatie. Er wordt zelfstandigheid verwacht wat maakt dat jij vrij bent in het regelen van je eigen werkzaamheden!

Functie eisen:

  • Vanzelfsprekend heb je ervaring als timmerman, of dit nu via een opleiding of het opdoen van ervaring ontstaan is. 
  • Je beschikt over VCA, en een rijbewijs (bij voorkeur BE). 
  • Je neemt zelf initiatief en lost een uitdaging op. Is er kleinschalig werk nodig naast timmerman werkzaamheden (denk aan het omleggen van electra), draai jij hier je hand niet voor om. 
  • Jij bent hét gezicht voor de organisatie en hierom kom jij representatief en behulpzaam over. Je maakt makkelijk een praatje.

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Een familiebedrijf gelegen in het gezellige Brabant. De informele en gezellige sfeer binnen het bedrijf gaat gepaard met expertise in het renoveren, onderhouden en beheren van vastgoed. De organisatie is gepassioneerd in het toekomstbestendig maken van elk huis!

De organisatie focust zich op het leveren van kwaliteit en duurzaamheid. Hetgeen wat de organisatie drijft is het sociale vlak van de werkzaamheden. Dit betekend zowel fysiek contact als het verbeteren van de vooruitzichten van de buurt en bewoners. 

Het bedrijf kent 150+ werknemers. Binnen de organisatie wordt het zeer belangrijk gevonden dat alle werknemers een prettige werksfeer ervaart, zodat het beste resultaat behaald kan worden. 

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Portret placeholder

Jouw contactpersoon

Folkert Bergman

Adviseur Bouw
tel: 06 – 43 55 48 06

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.