HR adviseur.

Jouw contactpersoon

Eline Venneman, Corporate Recruiter

HR adviseur

  • Apeldoorn
  • 3500 - 5000 euro

Functieomschrijving.

Ben jij een HR professional met een passie voor het ontwikkelen en begeleiden van medewerkers? Heb je ervaring met het opzetten en uitvoeren van HR-beleid en ben je op zoek naar een uitdagende rol binnen een dynamische organisatie? Als HR adviseur bij Eminent krijg je de kans om onze organisatie nog leuker en professioneler te maken. Jouw speelveld? Alles wat met HR te maken heeft! Van operationele taken tot de HR-strategie; jij bent erbij betrokken. 

Over Eminent
Wij zijn een ambitieuze en groeiende detacheringsorganisatie, gespecialiseerd in het verbinden van professionals met opdrachtgevers. Daarbij geloven wij dat ons succes wordt aangedreven door onze mensen, en daarom staan zij centraal in alles wat we doen. Als HR adviseur draag je direct bij aan het creëren van een inspirerende werkomgeving waar medewerkers zich kunnen ontwikkelen en optimaal kunnen presteren. 

Jouw rol
Als HR Adviseur ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van diverse HR onderwerpen. Van arbeidsrecht tot aan het doorontwikkelen van medewerkers en leidinggevenden. Je identificeert knelpunten, biedt praktische oplossingen en begeleidt bij HR vraagstukken. Je fungeert als vertrouwde HR Adviseur voor directie, management en bouwt sterke relaties op met onze medewerkers en zorgt voor een positieve werkomgeving. Daarnaast monitor en evalueer je HR activiteiten en blijf je op de hoogte van actuele HR wetgeving en praktijken. Als HR Adviseur draag je bij aan het optimaliseren van HR processen en het succes van onze organisatie. 

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit: 

  • Werven en selecteren van nieuwe medewerkers en ondersteunen van een constructieve onboarding
  • Organiseren van trainingen en opleidingen met oog voor individuele groei en organisatorische behoeften
  • Voeren van diverse HR-gerelateerde gesprekken met medewerkers
  • Evalueren en ontwikkelen van onze HR-strategieën en beleid
  • Fungeren als sparringspartner voor directie en managers bij HR-gerelateerde vraagstukken
  • Samen met het management verantwoordelijk voor het cultuurbeleid en het uitdragen van de cultuur binnen de organisatie
  • Zorgen voor compliance met wet- en regelgeving op HR-gebied en je vertaalt wijzigingen naar procedures en regelingen
  • Zorgdragen voor een deugdelijke HR-administratie en maandelijkse verloning

Functie eisen:

 

  • Je hebt een relevante HR-opleiding op minimaal HBO-niveau.
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke HR-rol.
  • Je bent bekend met arbeidsrecht, cao-regelingen en sociale wetgeving.
  • Je hebt sterke communicatieve vaardigheden. 
  • Je bent proactief, nauwkeurig en kunt goed zelfstandig werken.
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent in staat om snel te schakelen in een dynamische werkomgeving.
  •  

    Functieoverzicht.

    Opleidingsniveau

    HBO

    Aanbod:

    Bedrijfsprofiel.

    Waar begin je aan als je bij ons komt werken? We houden van uitdagingen, van nieuwe dingen leren en van ondernemen. Ambities waarmaken is iets wat je samen doet, vinden wij. Het zit in ons DNA. Alles draait om ieders unieke talenten, en daarom bestaat er binnen Eminent ook geen vastomlijnd profiel. Wij geloven dat je het lekkerst werkt wanneer je jezelf kan zijn. Juist ieders eigen manier van werken maakt ons team zo sterk. We leren van elkaar en we ondersteunen en inspireren elkaar. Jij bent jij. En daarmee maak jij het verschil. Voor het team, voor jouw opdrachtgevers, professionals én voor jezelf. Jij bepaalt jouw eigen succes. Bij ons is iedereen anders, maar we hebben allemaal een drive waar je u tegen zegt. We zijn ondernemers met lef, sociale wezens, commerciële helden, creatieve doorpakkers. We zijn een team dat barst van talent en nieuw talent met dezelfde drive altijd graag welkom heten!

    Direct solliciteren

    Solliciteer op deze functie.

    Jouw contactpersoon

    Eline Venneman

    Corporate Recruiter
    tel: 06 – 43 21 85 00

    Jouw voordelen

    Voordelen van solliciteren via Eminent.

    Jezelf ontwikkelen

    Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

    Prima salaris

    Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

    Arbeidsvoorwaarden

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Meer vacatures

    Gerelateerde vacatures.

    Match CV

    Carriére advies

    Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

    Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

    Droombaan gevonden

    Jouw droombaan wacht op je!

    Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

    *95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.