Servicecoördinator.

Portret placeholder

Jouw contactpersoon

Pim Baars, Adviseur Installatietechniek

Servicecoördinator

  • Schiphol
  • 3500 - 5000 euro

Functieomschrijving.

Waar ga je werken?
Je komt terecht in een hecht team binnen de divisie Utiliteit. Dit team beheert grote en complexe onderhoudscontracten op nationaal niveau. Wanneer een contract te groot is voor de regionale afdelingen, komt jouw team in actie en maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken.

Wat ga je doen?
Als servicecoördinator fungeer je als schakel tussen de klant, monteur en contractbeheerder. Je beheert de storingen en onderhoudsplanning en zorgt er samen met je team voor dat E- en W-installaties in utiliteitsgebouwen, zoals ziekenhuizen en kantoorgebouwen, goed blijven functioneren. Je taken bestaan onder andere uit:

  • Het plannen van storings- en onderhoudswerkzaamheden volgens het servicecontract, het bewaken van de status, en het afmelden van werkzaamheden zodra ze zijn afgerond
  • Het bewaken van de planning en kosten, waarbij je toeziet op de voortgang en efficiëntie van de werkzaamheden
  • Bij storingen schakel je direct de juiste monteur in en informeer je de klant over de volgende stappen.
  • Regelmatig overleg met de contractbeheerder over de onderhoudsplanning
  • Goede communicatie is cruciaal. Je onderhoudt sterke relaties met buitendienstcollega’s en klanten om iedereen zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Functie eisen:

Ben jij dit?
Ben jij iemand die snel een goede band kan opbouwen met zowel collega’s als klanten en moeiteloos het gesprek met hen aangaat? Je bent zelfverzekerd, maar houdt altijd rekening met de belangen van anderen. Daarnaast ben je flexibel en kun je gemakkelijk schakelen tussen verschillende taken, zelfs onder druk. Ben jij dit? We zien je reactie graag tegemoet!

  • Minimaal een afgeronde mbo 3 of 4 opleiding
  • Je bent communicatief vaardig
  • Je hebt werkervaring met plannen

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Je komt te werken bij een toonaangevende installateur in Nederland waar innovatie en duurzame oplossingen hoog in het vaandel staan. De kernwaarden die zij hebben zijn: passie, professioneel en samen scoren. Deze kernwaarden vormen de uitgangspunten voor de strategische beslissingen voor de organisatie. Ze vinden het tevens belangrijk om bij de dragen aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling, daarvoor hebben zij een een eigen portal met een aanbod van verschillende cursussen en opleidingen die je mag volgen. 

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Portret placeholder

Jouw contactpersoon

Pim Baars

Adviseur Installatietechniek
tel: 06 – 43 55 48 04

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.