Ervaren Constructeur.

Jouw contactpersoon

Olav uit de Bulten, Vestigingsmanager

Ervaren Constructeur

  • Zwolle

Functieomschrijving.

Wil jij je expertise en ervaring uitbreiden binnen diverse projecten? Als ervaren Constructeur maak jij het verschil. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het volledige traject van projecten, van de eerste klantvraag tot de uiteindelijke oplevering. Je ontwerpt unieke constructies voor verschillende toepassingen en zorgt voor de technische uitvoering.

Functie eisen:

  • Zelfstandig, klantgericht, enthousiast en flexibel
  • HBO- of WO-opleiding Werktuigbouwkunde
  • Ervaring met FEM-berekeningen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • 3 – 5 jaar werkervaring als Tekenaar of Mechanical Engineer
  • Kennis van 3D softwarepakketten (bij voorkeur SolidWorks en Inventor)

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een technisch adviesbureau dat gespecialiseerd is in het optimaliseren van productielijnen voor verschillende industrieën. Ze hebben ervaring met het ondersteunen van Axxor, een producent van kartonnen honingraat, bij het engineeringsproces van hun productielijnen. Daarnaast hebben ze ook een opdrachtgever in de Food Machinery sector geholpen bij diverse engineeringsvraagstukken. Met hun kennis van mechanical engineering zijn ze in staat om functionele oplossingen te vinden in de machinebouw en apparatenbouw. Ze hebben ook samengewerkt met Airbus aan de ontwikkeling van zonnepanelen voor de satelliet JUICE, die in 2022 naar Jupiter gaat. Onze opdrachtgever heeft expertise in elk stadium van de ontwikkeling van hydraulische systemen en biedt duurzame en verrassende oplossingen in werktuigbouwkundige engineering. Ze zijn een betrokken partner voor industriële projecten en zorgen voor een optimale match tussen expertise en capaciteit. Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in machinebouw, food machinery, aerospace, automotive, scheepsbouw en energietechniek. Ze bieden maatwerkoplossingen voor elke machine en denken graag mee in aerospace, scheepsbouw en automotive projecten. Ze zijn gefascineerd door de automotive industrie en hebben onder andere samengewerkt aan het mechanische ontwerp van de verticale windturbine ‘TULYP’. Onze opdrachtgever blijft zich ontwikkelen in de werktuigbouwkunde en biedt diverse diensten aan om technische projecten te ondersteunen.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Olav uit de Bulten

Vestigingsmanager
tel: 06 – 39 87 27 17

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.