EPA-U adviseur.

Jouw contactpersoon

Mariëlle Blom, Vestigingsmanager

EPA-U adviseur

  • Amstelveen

Functieomschrijving.

Ben jij een ervaren EPA-U adviseur en op zoek naar een vaste baan binnen een ambitieuze organisatie waar verduurzaming en energie centraal staan? Wil jij naast het opnemen van energielabels ook bedrijven verder helpen met hun energie- en duurzaamheidsvraagstukken, zoals EED’s en energiebesparingsonderzoeken? Dan is deze functie iets voor jou! Als EPA-U adviseur begin je met een kennismaking en het inventariseren van de verduurzamingsbehoefte van de organisatie. Dit geeft jou voldoende aanknopingspunten om het energie(prestatie)adviestraject te starten. Hierin start je met het maken van een energetische blauwdruk van de organisatie. Vervolgens analyseer je de gegevens en stel je energiebesparende maatregelen op in lijn met de verduurzamingsbehoefte van de klant. Nadat je je resultaten gepresenteerd hebt, help jij de klant met de daadwerkelijke implementatie van de energiebesparende maatregelen. Je houdt contact met je klant, monitort de voortgang en signaleert mogelijkheden om je klant te ontlasten. Zo zorg je dat je klant klaar is voor een duurzame groene toekomst.

Functie eisen:

  • Belang hechten aan een combinatie van hard werken en humor
  • Geïnteresseerd in een baan met veel vrijheid bij een sterk groeiende organisatie in de B2B markt
  • In staat om begrijpelijke en samenhangende rapporten op te stellen en advies te geven over energiebesparende maatregelen (maatwerkadvies)
  • Zelfstarter met initiatief
  • HBO werk- en denkniveau
  • Passie voor duurzaamheid en/of energie
  • In staat om complexe materie eenvoudig te communiceren naar de klant
  • Minimaal 20 energielabels utiliteit opgenomen en afgemeld

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een gespecialiseerd bedrijf dat al sinds 2012 bedrijven helpt om te besparen op zakelijke energietarieven en energieverbruik. Ze zorgen ervoor dat organisaties klaar zijn voor een groene toekomst, voldoen aan wettelijke verplichtingen en geen onnodige CO2-uitstoot of energie verspillen. Onze opdrachtgever biedt een pakket aan diensten aan die bedrijven helpen om kosten te besparen op korte termijn, zoals het verlagen van energieverbruik, energieopslag en het voldoen aan de Informatieplicht Energiebesparing. Ze zijn gespecialiseerd in het adviseren van bedrijven over energie en bieden ook ondersteuning bij het behalen van energielabel C voor kantoren. Onze opdrachtgever vergelijkt met meerdere leveranciers en biedt een superieur platform voor zelfstandigen om hun energielabels te registreren. Ze streven ernaar om bedrijven tijdens deze periode te ondersteunen en zorgen ervoor dat hun advies zich snel terugverdient middels besparingen en subsidies. Onze opdrachtgever helpt graag kantoren bij het zetten van stappen richting energiebesparing en voldoet aan de energielabel C kantoren-verplichting. Ze bieden duurzaamheidsadvies en zorgen ervoor dat bedrijven niet te veel betalen voor zakelijke energie. Met hun expertise en ervaring in de energiesector kunnen ze specifiek inspelen op de behoeften van organisaties.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Mariëlle Blom

Vestigingsmanager
tel: 06 – 18 73 33 65

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.