Databeheerder openbare ruimte (36 uur).

Jouw contactpersoon

Sander Mammen, Salesmanager Overheid

Databeheerder openbare ruimte (36 uur)

  • Den Helder
  • Reageren kan tot: 05-08-2024

Functieomschrijving.

Ben jij een datagedreven professional met oog voor detail? Word databeheerder openbare ruimte bij onze organisatie. Speel een cruciale rol in het beheren en onderhouden van onze afvalsystemen, wegen en straatmeubilair. Werk samen met een enthousiast team en draag bij aan een duurzame en leefbare stad. Als databeheerder openbare ruimte ben jij een belangrijke schakel in het professioneel beheren en onderhouden van de afvalsystemen, straatmeubilair en de verkeersborden. Je maakt onderdeel uit van de vakgroep technische installaties en openbare verlichting bij Team Openbare Ruimte. Je werkt ook nauw samen met de medewerkers van de buitendienst door hun te ondersteunen in het gebruik van de beheerapplicatie. Je draagt actief bij aan het data gestuurd werken, je analyseert de beschikbare data en geeft advies. Daarnaast zorg je ervoor dat de data beschikbaar en toegankelijk is. Je zorgt ervoor dat de basis op orde is, zodat aan de zorgplicht wordt voldaan. Je hebt oog voor detail en wil graag bijdragen aan een duurzame en leefbare stad. Je levert een bijdrage aan de BGT (Basiskaart Grootschalige Topografie). Dit is de basis van het beheersysteem. Je draagt actief bij aan het berichtenverkeer tussen de BGT data en ons beheersysteem. Dit doe je samen met de disciplines Civiel en Geo-informatie. Verder: Ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van ons databeheersysteem; Toets en verwerk je revisies, metingen en inspecties; Lever je rapportages en data aan, nodig voor het beheer; Kun je in grote mate zelfstandig je werk uitvoeren; Draag je actief bij aan de visie en het beleid van de gemeente.

Functie eisen:

  • Samenwerken
  • Analytisch vermogen
  • Mondelinge communicatie
  • Zelfstandigheid
  • Overtuigingskracht
  • Verantwoordelijkheid
  • Creativiteit
  • Kwaliteitsgerichtheid
  • Resultaatgerichtheid
  • Besluitvaardigheid
  • Omgevingsbewustzijn
  • Schriftelijke communicatie

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende en dynamische organisatie die zich inzet voor het welzijn en de ontwikkeling van haar gemeenschap. Met een sterke focus op duurzaamheid en leefbaarheid, speelt deze organisatie een cruciale rol in het beheer en onderhoud van de openbare ruimte, waaronder afvalsystemen, wegen en straatmeubilair. Het team kenmerkt zich door kernwaarden als lef, vertrouwen en trots en biedt haar medewerkers veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en initiatief. De organisatie omarmt flexibel werken om een gezonde werk-privébalans te faciliteren en biedt naast een competitief salaris ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuzebudget en een pensioenregeling. Met een breed scala aan disciplines binnen het team, waaronder omgevingsmanagers en projectleiders, heerst er een collegiale en ondersteunende werksfeer. Deze organisatie is een plek waar professionaliteit en kwaliteiten gewaardeerd worden en waar men gezamenlijk werkt aan de toekomst van de gemeenschap.

Let op: reageren kan tot 05-08-2024

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Sander Mammen

Salesmanager Overheid
tel: 06 – 43 55 48 14

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.