Projectleider/adviseur warmtetransitie.

Jouw contactpersoon

Sander Mammen, Salesmanager Overheid

Projectleider/adviseur warmtetransitie

  • Beneden-Leeuwen
  • Reageren kan tot: 01-09-2024

Functieomschrijving.

Je speelt een cruciale rol in de overgang naar een gasvrije toekomst. Je onderzoekt de mogelijkheden voor een warmtenet, beoordeelt de financiële haalbaarheid, selecteert de beste technieken en identificeert geschikte partners. Het betrekken van inwoners is een belangrijk onderdeel van je werk. Je informeert en stimuleert hen om deel te nemen aan buurtinitiatieven. Je werkt samen met twee enthousiaste collega’s aan een duurzame toekomst.

Functie eisen:

  • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding
  • In staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen
  • Bereidheid om soms in de avonduren te werken
  • Helder communiceren en creatief in het enthousiasmeren van inwoners
  • Minimaal 5 jaar ervaring als projectleider, bij voorkeur in warmtetransitie of wijkaanpakken
  • Oplossingsgericht en goed georganiseerd
  • Zelfstandig en resultaatgericht

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie die zich inzet voor een duurzame en energieneutrale toekomst. Gelegen in een pittoreske regio, rijk aan natuurlijke schoonheid en historische dorpjes, biedt deze organisatie haar inwoners een combinatie van traditionele charme en moderne voorzieningen. Met een bevolking van ruim 20.000 inwoners, is de organisatie toegewijd aan het welzijn en de ontwikkeling van haar gemeenschap. Ze streven naar een gasvrije omgeving en zijn actief bezig met de warmtetransitie, waarbij ze de lokale gemeenschap betrekken en stimuleren tot deelname aan duurzame initiatieven. De organisatie kenmerkt zich door een informele, collegiale werksfeer en een professioneel, gedreven team dat nauw samenwerkt om de kernwaarden van samenwerking, verantwoordelijkheid en professionaliteit na te streven. Ze bieden hun medewerkers een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, inclusief flexibele werkopties, een gezonde werk-privébalans en mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

Let op: reageren kan tot 01-09-2024

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Sander Mammen

Salesmanager Overheid
tel: 06 – 43 55 48 14

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.