Meewerkend Voorman Groen.

Jouw contactpersoon

Sander Mammen, Salesmanager Overheid

Meewerkend Voorman Groen

  • Apeldoorn
  • Reageren kan tot: 31-07-2024

Functieomschrijving.

Word jij enthousiast van operationeel leidinggeven in het groen? Wil jij als wijkverantwoordelijke voor jouw eigen wijk meewerken met een groep vak- en doelgroep medewerkers? Vind jij het interessant om samen met de werkbegeleider, teamleider en planner het werk te organiseren m.b.t. inzet van personeel en materiaal? En kan jij goed prioriteiten stellen en zorgen voor een controle op voortgang en kwaliteit? Dan zijn we op zoek naar jou! Als Meewerkend Voorman Groen ben jij verantwoordelijk voor het operationeel leidinggeven aan gemiddeld 4 vakmensen (cultuurtechniek) en 4-6 doelgroep medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het coördineren en verdelen van het werk. Tevens stel jij prioriteiten en geef jij werkinstructies door aan het team. Samen met je collega’s zorg je voor een goede en veilige werksfeer.

Functie eisen:

  • Vakgerichte cursussen gevolgd
  • Rijbewijs BE (CE is een pré)
  • MBO 3 werk- en denkniveau in het groen
  • Enthousiast en energiek persoon met ervaring in het groen
  • Bereidheid om piketdiensten mee te draaien
  • Leidinggevende werkervaring in het groen
  • Bereid om incidenteel werkzaamheden buiten de gemeente uit te voeren

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie die zich met hart en ziel inzet voor de buitenruimte en het milieu. Gevestigd in de regio Lochem, biedt deze organisatie een dynamische werkomgeving waarbij de focus ligt op het onderhouden en verbeteren van de groene leefomgeving. Met een team dat bestaat uit zowel vakmensen als doelgroep medewerkers, streeft onze opdrachtgever naar een hoge kwaliteit van dienstverlening en een veilige werksfeer. Ze bieden hun medewerkers een uitdagende en afwisselende baan, met een competitief salaris, goede arbeidsvoorwaarden conform de CAO Grondstoffen, Energie en Omgeving, en volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast hechten ze veel waarde aan een gezonde werk-privébalans en bieden ze extra’s zoals een pensioenregeling, sportvergoeding en de mogelijkheid tot deelname aan een fietsplan. Dit alles maakt onze opdrachtgever een ambitieuze werkgever die investeert in haar mensen en de omgeving.

Let op: reageren kan tot 31-07-2024

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Sander Mammen

Salesmanager Overheid
tel: 06 – 43 55 48 14

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.