Ervaren calculator Van Gelder Rail.

Jouw contactpersoon

Björre Meijer, Recruiter Civiele Techniek

Ervaren calculator Van Gelder Rail

  • Hattem
  • 5000 - en meer euro

Functieomschrijving.

Vertaal jij externe gebeurtenissen naar kansen en risico’s? En wil jij met jouw expertise als senior calculator bijdragen aan diverse en complexe infraprojecten binnen de railsector? Ongeacht de complexiteit van het project, jij stelt een overzichtelijke risicoanalyse op, adviseert en denkt mee over hoe we de prijs nóg scherper kunnen neerzetten.

Als calculator ben jij verantwoordelijk voor het nauwkeurig vaststellen van nieuwe opdrachten voor Van Gelder Infra. Jij zorgt voor een gedegen begroting op het gebied van treinbeveiliging, voor opdrachtgevers zoals ProRail, GVB en RET.

Je taken omvatten…

  • Het analyseren en registreren van binnenkomende aanvragen;
  • Het opstellen van kostenramingen en beoordelen van offertes;
  • Het aanmaken en bijhouden van calculatiegegevens;
  • Het onderbouwen en communiceren van jouw keuzes aan projectgroepen, opdrachtgevers, leveranciers en tijdens vergaderingen;
  • Het verzorgen van een goede overdracht aan het projectteam na gunning.

De wereld verandert snel en iedere situatie vraagt om specifieke aandachtspunten of werkmethodes, het behalen van mooie resultaten samen met je collega’s; daar ga jij voor!

Functie eisen:

– Je hebt relevante werkervaring als calculator met het opstellen van aanbiedingen en offertes. Geen ervaring in de railsector? Dit is een uitstekende kans om een nieuwe sector te leren kennen;
– Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail;
– Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
– Je geniet van zowel zelfstandig werken als samenwerken in een team;
– Je kunt problemen vroegtijdig signaleren en structureel oplossen.

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Van Gelder Rail is al tientallen jaren met succes actief in de spoorbranche, waarbij we ons ontwikkeld hebben van een kabelaannemer tot elektrotechnisch specialist en multidisciplinair spooraannemer. We werken in opdracht van railinfra beheerders zoals ProRail, GVB en RET, vervoerders, systeemleveranciers, ingenieursbureaus en collega aannemers. Onze projecten variëren van kleine werken met een waarde van € 1.000 euro tot integrale UAV-gc contracten van € 10 miljoen of meer. Van Gelder Rail is specialist op het gebied van treinbeveiliging, kabels en leidingen, energievoorziening, overwegen, werkplekbeveiliging en civiel en baanwerk.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Björre Meijer

Recruiter Civiele Techniek
tel: 06 – 41 13 17 97

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.