Magazijnmedewerker (1 fte) – vrijstaande woningbouw.

Jouw contactpersoon

Mitchell Spier, Vestigingsmanager

Magazijnmedewerker (1 fte) – vrijstaande woningbouw

  • Tholen

Functieomschrijving.

Elke woning is uniek, en jouw werk ook. Als magazijnmedewerker zorg je ervoor dat het magazijn en de buitenterreinen perfect georganiseerd zijn. Je beheert materialen, materieel en gereedschappen voor onze bouwploegen. Je registreert de uitgifte en ontvangst van materialen per project en bouwploeg en zorgt voor het transport van en naar de bouwplaatsen. Je hebt direct contact met uitvoerders en bouwploegen en zorgt voor een optimale voorraad. Daarnaast voer je keuringen en reparaties uit aan gereedschappen en mogelijk ook ladders, trappen en rolsteigers. Continu verbeteren is een belangrijk onderdeel van je functie.

Functie eisen:

  • Ervaring in magazijnbeheer of logistiek
  • No-nonsense, initiatiefrijk, geordend en gestructureerd
  • Rijbewijs B en E en een geldig heftruckcertificaat (of bereid deze te behalen)
  • Certificaat ‘Keuren van elektrotechnisch gereedschap’ (NEN 3140) en ‘Keuren ladders, trappen en rolsteigers’ (NEN 2484) of bereid deze te behalen
  • Digitale vaardigheden, bekend met MS Office
  • Bouwkundig inzicht of snel eigen maken van bouwconcept
  • Afgeronde technische of bouwkundige Mbo-opleiding
  • Fulltime beschikbaar en woonachtig in de omgeving van Tholen

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf dat gespecialiseerd is in het bouwen van huizen op maat. Ze bieden verschillende woningtypen en bouwstijlen aan, zoals gezinswoningen, seniorenwoningen, mantelzorgwoningen en recreatiewoningen. Het bedrijf is trots op hun gerealiseerde woningen en biedt begeleiding gedurende het hele bouwproces. Door traditioneel bouwen te combineren met prefab onderdelen, kunnen ze snel en tegen een gunstige prijs huizen bouwen. Het bedrijf heeft alle specialismes en kennis in eigen huis en biedt service en garanties aan voor onbezorgd wonen in jouw ideale woning. Ze zijn altijd op zoek naar talent om ideale woningen voor hun opdrachtgevers te bouwen. Onze opdrachtgever organiseert evenementen om geïnteresseerden te inspireren en meer te leren over het bouwen van een eigen huis. Ze bieden ook extra voordelige bouwopties aan, zoals een vrijstaande woning vanaf €296.500,-. Dit bedrijf bouwt huizen rondom jouw idealen en biedt vrijheid in de indeling van de woning met vaste contractprijzen.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Mitchell Spier

Vestigingsmanager
tel: 06 – 48 60 79 80

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.