Bouwplaatsmanager.

Jouw contactpersoon

Ruben Bouwman, Adviseur Bouw

Bouwplaatsmanager

  • De Goorn
  • 2500 - 3500 euro

Functieomschrijving.

Voor de regio Noord-Holland zoeken wij een veelzijdige bouwplaatsmanager voor diverse uitdagende projecten.

Als bouwplaatsmanager ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan taken, van materieelbeheer tot veiligheidscontroles op de bouwplaats. Je hebt een coachende leiderschapsstijl en introduceert proactief nieuwe bouwtechnieken zoals digitalisering, 3D en BIM. Voor jou is het implementeren van deze technieken vanzelfsprekend.

Tijdens de voorbereidingsfase beoordeel je de benodigde materialen, plant de logistiek en zorgt voor de veiligheid op de bouwplaats. Samen met de projectleider, inkoopafdeling en uitvoerder stel je detailplanningen op en bepaal je de beste uitvoeringsmethoden. Je kunt goed omgaan met tijdsdruk en deadlines, terwijl je altijd oog houdt voor detail en klanttevredenheid.

In de uitvoeringsfase leid je de bouwplaats en zorg je voor duidelijke communicatie tussen alle betrokken partijen. Jouw enthousiasme en gedrevenheid motiveren het hele team.

Functie eisen:

  • Bezig met de nieuwste ontwikkelingen
  • Geeft graag kennis door
  • Communicatief vaardig

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een bouwbedrijf dat zich richt op het bedenken, bouwen en beheren van diverse projecten voor een brede kring aan opdrachtgevers. Hierbij kan gedacht worden aan woningcorporaties, onderwijsinstellingen, zorginstellingen, particulieren, overheden en industrieën, waaronder de automotive en voedingsindustrie. Met hun 5D-stappenplan bieden zij een totaaloplossing waarbij de klantervaring centraal staat en er wordt gestreefd naar continue verbetering. Verduurzaming is een belangrijk aspect en samen met hun opdrachtgevers werken zij aan een duurzame toekomst. Onze opdrachtgever is betrokken bij diverse projecten waar zij trots op zijn en waarbij goede communicatie en juiste afstemming hebben gezorgd voor een vloeiend bouwproces en zeer plezierige samenwerking.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Ruben Bouwman

Adviseur Bouw
tel: 06 – 30 39 16 82

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.