Gedreven projectleider civiele techniek.

Jouw contactpersoon

Robin Fraiponts, Adviseur Civiele Techniek

Gedreven projectleider civiele techniek

  • Bergen op Zoom
  • 3500 - 5000 euro

Functieomschrijving.

Altijd al willen werken aan de gaafste projecten binnen de civiele techniek of wil jij graag de overstap maken naar andere projecten? Wij helpen je vanuit Eminent graag verder!

Door een groot scala aan opdrachtgevers voorzien wij projectleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders, voormannen, etc. aan nieuwe uitdagingen. Dit kan zowel in ZZP- als Loondienstverband.

Samen met jou kijken we naar jouw voorgaande projecten, ervaring, kennis en kunde en maken we een goede afweging qua bedrijven en niches binnen de branche om jou zo goed mogelijk op je plek te krijgen. 

Wij faciliteren onder andere in de niches: 
– Kabels- en leidingen projecten
– Groenvoorziening projecten
– Grondwerk projecten
– Straatwerk projecten
– Riolering projecten 
– En nog veel meer

Functie eisen:

Natuurlijk hangt alles af van jouw kennis, kunde en ervaring. Hieronder hebben wij een paar belangrijke eisen opgesteld. Match je niet helemaal, of denk je overgekwalificeerd te zijn? Ook dan zijn er eventueel mogelijkheden waar we graag naar kijken!

Je hebt tenminste: 
– VCA-VOL
– 1-3 jaar ervaring, of meer natuurlijk!
– Een gezonde dosis humor
– Ervaring als grondwerker, opperman, werkvoorbereider, uitvoerder, etc. en toe aan de volgende stap (MOGELIJKHEID)
– Je bent 32-40 uur beschikbaar
– Rijbewijs B

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Wij hebben diverse opdrachtgevers gelegen in heel Nederland die via Eminent gebruik maken van ZZP uitvoerder óf loondienst uitvoerders. Samen met jou kijken we naar jouw ervaring, in welke niche van de civiele branche je voornamelijk veel projecten hebt vervuld en waar jij de voorkeur aan geeft. Ook kijken we samen naar jouw certificeringen en bepalen dan een aantal opdrachtgevers. Des te meer ervaring, des te groter de slagingskans! 
Wij faciliteren in opdrachtgevers binnen de kabels- en leidingen, groenprojecten, straatwerk, riolering, bouwrijp maken en een stukje overheidsprojecten. Enthousiast geworden? Solliciteer dan snel. Ik kom graag met je in contact. 

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Robin Fraiponts

Adviseur Civiele Techniek
tel: 06 – 18 73 36 06

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.