Beleidsmedewerker Mobiliteit.

Jouw contactpersoon

Simon Kruit, Recruiter Overheid

Beleidsmedewerker Mobiliteit

  • Venray
  • 5000 - en meer euro

Functieomschrijving.

Wat je gaat doen

Als ‘beleidsmedewerker mobiliteit’ binnen het team Ruimtelijke Ontwikkeling ben je verantwoordelijk voor het opstellen van mobiliteitsbeleid en het geven van verkeerskundige adviezen bij diverse projecten. Je leidt mobiliteitsprojecten en adviseert zowel projectteams als de wethouder op verkeerskundig gebied. Naast beleidsmatige en technische aspecten, speelt gedrag binnen deze thema’s een cruciale rol in je functie. Je vormt een brug tussen visie, beleid en uitvoering en werkt nauw samen met collega’s, zoals de andere beleidsmedewerker mobiliteit, verkeerskundigen en projectleiders, evenals in netwerken zoals Trendsportal.

Gemeente Venray en jouw team

De gemeente Venray heeft ambitieuze mobiliteitsdoelen, waaronder een robuust mobiliteitssysteem, nul verkeersslachtoffers en uitstekende bereikbaarheid. Samen met de regio Noord-Limburg werken we aan Trendsportal, een mobiliteitsplan dat zowel regionale als lokale aspecten omvat. We bouwen aan een mobiele, bereikbare en verkeersveilige samenleving in samenwerking met inwoners, ondernemers en organisaties.

De functie valt onder het team Ruimtelijke Ontwikkeling, dat zich bezighoudt met diverse onderwerpen zoals ruimtelijke ontwikkeling, bestemmingsplannen, grondzaken, economie, wonen, duurzaamheid, milieu, natuur, mobiliteit en vrijetijdseconomie. Het team werkt integraal en resultaatgericht, met een focus op innovatie en verbinding. We maken gebruik van netwerken om onze doelen te bereiken en werken samen met andere gemeenten in de regio op verschillende gebieden.

Cluster mobiliteit en verkeer

Binnen het cluster mobiliteit en verkeer werk je nauw samen met collega’s uit zowel je eigen team als het team Openbare Ruimte. Dit cluster bestaat uit de beleidsmedewerker mobiliteit, verkeerskundigen, verkeersbeheerders en toezichthouders verkeer. Dagelijkse samenwerking en afstemming zijn essentieel voor het succes van het cluster

Functie eisen:

  • Je hebt minimaal een passende HBO-opleiding met verkeerskundige specialisatie afgerond.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in het beleidsveld.
  • Je bent in staat mensen te motiveren.
  • Je bent enthousiast, kunt goed samenwerken en onderhandelen. Communicatie is jouw tweede natuur.
  • Je bent initiatiefrijk, creatief en innovatief en in staat tot eigentijdse oplossing van mobiliteitsvraagstukken.
  • Je bent een netwerker; je ontwikkelt en onderhoudt contacten met relaties en zoekt actief het gesprek op.
  • Je signaleert trends op het gebied van mobiliteit en vertaalt deze naar strategie en beleid.
  • Je bent in staat om integraal te werken en betrekt tijdig andere disciplines. 

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich richt op het leveren van diverse diensten aan de lokale gemeenschap. Met een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden, speelt onze opdrachtgever een cruciale rol in het bevorderen van de leefbaarheid en het welzijn van de inwoners. Door het bieden van ondersteuning op het gebied van onderwijs, gezondheid, infrastructuur en sociaal beleid, draagt onze opdrachtgever bij aan een bloeiende en duurzame samenleving. Met een toegewijd team van professionals werkt onze opdrachtgever continu aan het verbeteren van de kwaliteit van leven in de regio.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Simon Kruit

Recruiter Overheid
tel: 06 – 34 59 63 93

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.