Projectcoördinator Ontwikkeling.

Jouw contactpersoon

Melle Vloedgraven, Adviseur Bouw

Projectcoördinator Ontwikkeling

  • Rotterdam

Functieomschrijving.

Wij zoeken een gedreven Projectcoördinator Ontwikkeling om onze projecten in de voorfase te begeleiden. Je fungeert als schakel tussen het team en alle betrokken partners in het proces. Je adviseert technisch plan- en projectontwikkelaars tijdens de initiatief- en voorlopig ontwerpfase en ondersteunt bij nieuwe productontwikkelingen of projectwensen. Je coördineert en stuurt het definitieve ontwerp voor onder andere de vergunningsfase en bent verantwoordelijk voor alle documentatie. Je hebt een adviserende rol in de ontwikkeling van nieuwe modules en plattegronden en draagt verantwoordelijkheid voor de pre-engineering. Daarnaast coördineer je procesverbeteringen en informatieverstrekking naar aannemers.

Functie eisen:

  • Relevante werkervaring in een vergelijkbare rol, ervaring binnen een productieorganisatie is een pré
  • Teamspeler met goede contactuele en leidinggevende capaciteiten
  • Vermogen om overzicht te houden in projecten
  • Afgeronde Hbo-opleiding in Bouwkunde, Bouwtechnische Bedrijfskunde of vergelijkbaar
  • Affiniteit met of interesse in modulaire of houtbouw
  • Gericht op kansen en innovaties en in staat collega’s hierin mee te nemen

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevende organisatie die zich richt op de productie van houten modules voor de bouwsector, met een sterke nadruk op duurzaamheid en circulariteit. Ze zijn gevestigd in een moderne productiehal in de omgeving van Doetinchem, waar ze werken aan hun innovatieve HoutbaarHUIS concept. Dit concept omvat een scala aan woonoplossingen, variërend van compacte studio’s tot ruime rijwoningen en appartementen, allemaal gebaseerd op een remontabel bouwsysteem dat industrieel opschaalbaar is. De organisatiecultuur kenmerkt zich door een informele sfeer waarbij medewerkers trots zijn op hun bijdrage aan een duurzame en circulaire toekomst. Ze bieden hun medewerkers veel vrijheid voor het inbrengen van nieuwe ideeën en oplossingen, naast uitstekende arbeidsvoorwaarden en ontwikkelingsmogelijkheden binnen een dynamische werkomgeving.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Melle Vloedgraven

Adviseur Bouw
tel: 06 – 43 55 48 03

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.