Timmerman.

Jouw contactpersoon

Ruben Bouwman, Adviseur Bouw

Timmerman

  • Wormerveer
  • 2500 - 3500 euro

Functieomschrijving.

Ben jij een ervaren timmerman met een scherp oog voor detail en een passie voor vakmanschap? We hebben een spannende kans voor jou in de regio Groot-Amsterdam, waar je kunt werken aan een breed scala aan bouwprojecten, van schitterende historische panden tot moderne nieuwbouw.

In deze functie ben jij de sleutelspeler die werkt aan uiteenlopende projecten, zowel renovatie als nieuwbouw. Jij haalt voldoening uit de variatie in je werk en ziet elke nieuwe opdracht als een kans om je vaardigheden te tonen. Onze opdrachtgever heeft een sterke aanwezigheid in de regio en een indrukwekkende portefeuille aan projecten die wachten op jouw expertise.

Of je nu al vele jaren ervaring hebt of net je timmerdiploma hebt behaald, wij nodigen je van harte uit om te solliciteren. Bij ons kom je terecht in een omgeving waar kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel staan. Je zult samenwerken met een vast team van betrouwbare onderaannemers en leveranciers, wat zorgt voor een soepel verloop van elke klus.

Het bedrijf staat bekend om zijn lange dienstverbanden en de voortdurende investering in de ontwikkeling van zijn medewerkers. Je krijgt alle kansen om je kennis en vaardigheden verder uit te breiden, ondersteund door topklasse gereedschap en een veilige werkomgeving.

Voel jij je aangesproken? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie.

Functie eisen:

  • Een timmerdiploma en/of relevante werkervaring als timmerman
  • Zelfstandigheid en een proactieve werkhouding
  • Technisch inzicht, flexibiliteit en enthousiasme
  • Beschikbaarheid voor 40 uur per week
  • Kennis van veiligheid (VCA basis) en een rijbewijs B
  • Functieoverzicht.

    Opleidingsniveau

    MBO

    Aanbod:

    Bedrijfsprofiel.

    Onze opdrachtgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met jarenlange ervaring in de bouwsector. Het bedrijf staat bekend om zijn vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid. Ze leveren hoogwaardige bouwprojecten en hebben een professioneel team van experts die streven naar klanttevredenheid en excellentie in elk project dat ze uitvoeren.

    Direct solliciteren

    Solliciteer op deze functie.

    Jouw contactpersoon

    Ruben Bouwman

    Adviseur Bouw
    tel: 06 – 30 39 16 82

    Jouw voordelen

    Voordelen van solliciteren via Eminent.

    Jezelf ontwikkelen

    Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

    Prima salaris

    Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

    Arbeidsvoorwaarden

    Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

    Meer vacatures

    Gerelateerde vacatures.

    Match CV

    Carriére advies

    Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

    Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

    Droombaan gevonden

    Jouw droombaan wacht op je!

    Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

    *95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.