Junior Adviseur Water en Milieu Industrie.

Jouw contactpersoon

Sean Armitage, Senior Adviseur Civiele Techniek

Junior Adviseur Water en Milieu Industrie

  • Amersfoort

Functieomschrijving.

Vind je het leuk om samen met je collega’s, industriële klanten en de overheid op zoek te gaan naar hoe het wel kan? En wil je bijdragen aan een schoner en aquatisch milieu door bedrijven te helpen voldoen aan de meeste recente milieunormen- en wetgeving? Solliciteer dan snel! Geef zelf richting aan je ontwikkeling in een veelzijdige en laagdrempelige organisatie met volop mogelijkheden om je buiten je vakgebied te bekwamen en uitgedaagd te worden. In deze baan sta jij als persoon centraal met een heel prettig team aan collega’s om je heen. Draag bij aan een veiligere en schonere leefomgeving en zorg ervoor dat onze klanten hun strategische ambities kunnen blijven realiseren! Als junior adviseur werk je in een projectteam aan vergunningaanvragen voor onze industriële klanten. Je adviseert en ondersteunt hen met zowel reguliere en specifieke vergunningsvraagstukken. Deze klanten betreffen industriële bedrijven in Nederland en zijn actief in een grote verscheidenheid van sectoren, bijvoorbeeld de voedingsindustrie, de (petro)chemische industrie of de farmaceutische industrie. Je bent ook vaak betrokken bij projecten gericht op een duurzamere leefomgeving, zoals de realisatie van een waterstoffabriek, projecten voor ondergrondse CO2-opslag of de bouw van fabrieken waarbij afvalstoffen worden omgezet in nieuwe grondstoffen. Kleinere projecten voer je zelfstandig uit, eventueel onder begeleiding van een ervaren adviseur/ projectleider. Belangrijke werkzaamheden van de functie zijn: Het uitvoeren van vergunning gerelateerde studies zoals een Milieu Risico Analyse (MRA), Algemene Beoordeling Methodiek (ABM), Inmissietoets, Zeer Zorgwekkende Stoffen (ZSS)-studies en toetsing aan Best Beschikbare Technieken (BBT/BEF); Om onze kennis en ervaring op peil te houden en uit te breiden beheer je een aantal kennisonderwerpen. Je zorgt ervoor dat je weet wat de (markt)ontwikkelingen zijn en deelt deze met je collega’s. Onderhouden van contact met bestaande klanten en relaties en nieuwe klanten werven door je netwerk uit te breiden en kansen te signaleren.

Functie eisen:

  • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift.
  • Je bent nieuwsgierig en gaat actief op zoek naar relevante kennis. Daarnaast werk je graag in multidisciplinaire projectteams om zo gezamenlijk de aanvraag te realiseren.
  • Je bent een teamspeler die enthousiast wordt van samenwerking met collega’s en klanten.
  • Je kunt de rust en het overzicht bewaren tijdens het uitvoeren van meerdere gelijktijdige projecten;
  • Je beschikt over analytisch vermogen, zoekt graag zaken tot de bodem uit en bent een echte puzzelaar.
  • Je hebt een afgeronde bachelor of master in Chemie, Chemische Technologie, Milieutechnologie, Watermanagement of vergelijkbaar.

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

HBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Deze opdrachtgever is een internationaal, onafhankelijk ingenieursbureau, in advies en projectmanagement dat al ruim honderd jaar technische expertise integreert met digitale technologieën en softwareoplossingen.

De 6000 collega’s werken vanuit kantoren in meerdere landen over de hele wereld! Zo dragen jij en je collega’s bij aan een betere samenleving en maak je de levens van grote groepen mensen wereldwijd gemakkelijker, gezonder en veiliger. Werken in een omgeving waar innovatie, technieken en ondernemendheid beloond wordt, wie wilt dat niet?

Zij zijn betrokken bij projecten tijdens de initiatieffase, ontwerpfase en de uitvoeringsfase. Dit binnen zeer diverse domeinen; water & maritime, energy, infrastructure, environment en industry om een aantal te benoemen. 

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Sean Armitage

Senior Adviseur Civiele Techniek
tel: 06 – 41 61 92 88

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.