Software Engineer.

Jouw contactpersoon

Lars Verbakel, Vestigingsmanager

Software Engineer

  • Oosterhout

Functieomschrijving.

Als software engineer ben je verantwoordelijk voor het complete elektrische en softwarematige deel van onze innovatieve machines. Je begint bij de engineering van een machine en werkt samen met de project engineer om de juiste oplossing voor de besturing te vinden. Je tekent het elektrische schema in Eplan en programmeert de complete machine in samenwerking met een collega, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste besturingstechnieken. Je bent betrokken bij het project van de engineering tot de oplevering bij de klant op locatie. Na de oplevering verleen je ook remote service en service op locatie. Je test en beoordeelt nieuwe componenten voor de machines en voert in offertestadium diverse testen uit om de haalbaarheid van het project te bepalen. Binnen het bedrijf is er veel vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Door de grote diversiteit is elke opdracht steeds weer een nieuwe uitdaging. Betrokkenheid bij je opdracht en het nemen en dragen van je verantwoordelijkheid is een must.

Functie eisen:

  • Inventiviteit en een oplossend denkvermogen in de machinebouw
  • Ruime ervaring binnen de machinebouw
  • Enkele jaren ervaring met moderne besturingstechnieken, voorkeur naar Eplan, Siemens, Lenze en Fanuc robotics
  • Goede communicatieve vaardigheden
  • In staat zijn verantwoording te nemen en te dragen
  • Relevante opleiding met een MBO denk niveau met minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
  • Kennis van machines in onder andere de voedingsindustrie

Functieoverzicht.

Opleidingsniveau

MBO

Aanbod:

Bedrijfsprofiel.

Onze opdrachtgever is een prominente speler in de technische automatiseringsbranche, met een sterke focus op de voedingsindustrie, waarin zij 70% van hun projecten realiseren, terwijl de overige 30% zich verspreidt over diverse andere sectoren. Ze zijn bekend om hun maatwerk in machinebouw en productielijnen, waarbij innovatie en kostenbesparing hand in hand gaan, resulterend in unieke en efficiënte oplossingen. Hun expertise strekt zich uit van de engineeringsfase tot de productie en ingebruikname, waarbij ze door hun jarenlange ervaring een betrouwbare partner zijn voor hun klanten. Het bedrijf kenmerkt zich door een cultuur van creativiteit, inventiviteit en een sterke betrokkenheid bij zowel de projecten als het team. Met een groeiende orderportefeuille en een toewijding aan kwaliteit, is deze organisatie een dynamische en uitdagende werkomgeving die ruimte biedt voor persoonlijke ontwikkeling binnen een team van ervaren professionals.

Direct solliciteren

Solliciteer op deze functie.

Jouw contactpersoon

Lars Verbakel

Vestigingsmanager
tel: 06 – 39 87 27 11

Jouw voordelen

Voordelen van solliciteren via Eminent.

Jezelf ontwikkelen

Zelfstandige functie in een gezond bedrijf waarin voldoende ruimte wordt geboden om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen

Prima salaris

Een prima salaris in overeenstemming met het niveau van de functie, ervaring en kwaliteiten

Arbeidsvoorwaarden

Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer vacatures

Gerelateerde vacatures.

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.