Onze vacatures.

Werken bij Eminent

Vind jouw Eminent vacature.

Vind de Eminent vacature die jou op het lijf geschreven is. Wij hebben altijd ruimte voor commerciële starters en ambitieuze netwerkers. Wij zijn een groeiende organisatie met veel mogelijkheden, waar je ook staat in je commerciële loopbaan.
Als jij bij ons past creëren wij simpelweg een plek binnen de organisatie voor jou! Staat jouw ideale vacature er op het eerstegezicht niet tussen, maar denk je wel dat jij een goede match bent? Neem dan contact op met HR.

Alle vacatures.

Geen posts meer om te tonen

Talentontwikkeling

Onze functies in een notendop.

Als je bij Eminent werkt heb je altijd impact. Iedere dag kan jij het verschil maken voor jezelf, je collega’s en voor onze opdrachtgevers en professionals. Welke rol je ook hebt, je kunt jezelf bij ons continu uitdagen en ontwikkelen.

Dankzij de juiste match slaat mijn enthousiasme om in enorme voldoening.

Michelle, adviseur

Werken als adviseur.

Een adviseur heet bij ons niet voor niets een adviseur. We gaan voor 100% kwaliteit. We weten altijd dat stapje extra te zetten. We weten precies wat er speelt in de markt en binnen ons netwerk. We staan in contact, zijn altijd onderweg en gaan voor echte verbinding. Vanuit een sterk netwerk weten we de beste match voor onze professionals en opdrachtgevers te maken. Als adviseur werk je volop aan je eigen onderneming en pak jij jouw vrijheid. Bij Eminent leer jij hoe je het beste kan worden in dit vak.

"Als senior adviseur help ik zowel bedrijven als kandidaten met het begeleiden en behalen van ambities."

- Sean, senior adviseur

Werken als senior adviseur.

Een senior heeft een groot en sterk netwerk én een stabiele succesvolle onderneming binnen Eminent! Vanuit deze rol maken onze senior adviseurs hun collega’s sterker. Ze werken aan hun eigen succes en maken de organisatie iedere dag beter. We weten wat de talenten zijn van onze seniors en wij bieden jou dan ook de kans om deze talenten projectmatig in te zetten.

Sommige senior adviseurs geven bijvoorbeeld commerciële trainingen aan collega’s, anderen zijn strategisch coördinator voor keyaccounts. Ook hebben we een senior collega die opstartcoach is van alle nieuwe collega’s tijdens hun eerste half jaar. Voor ieder talent zijn er uitdagende projecten!

"Ik investeer in het opbouwen van langdurige relaties met opdrachtgevers en professionals."

- Stan, salesmanager

Werken als sales manager.

Wij geloven in zelfstart, eigen verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Onze salesmanagers zijn daarom geen managers maar leiders! Iedere dag laten zij uitstekend ondernemerschap zien, met behulp van hun recruiters. 

Als salesmanager weet je collega’s dagelijks te inspireren en de organisatie scherp te houden. Ook sluit je ieder kwartaal aan bij het MT overleg. Daarnaast ontwikkel je vanuit leiderschap, samen met je collega salesmanagers, het commerciële beleid, de sales strategie of ontwikkel je nieuwe verdienmodellen.

"Als recruiter ben ik erop gebrand om jou, als technisch talent, te begeleiden naar die perfecte vervolgstap in jouw professionele carrière."

- Björre, recruiter

Werken als recruiter.

Onze recruiters werken nauw samen met de salesmanagers binnen hun divisie. Het zijn de beste speurneuzen en matchmakers in het vak! Het vinden van de juiste technische professional voor de job is een vak apart. 

Onze recruiters kunnen dit als geen ander! Samen met de salesmanagers zorg je er als recruiter voor dat het beste profiel zo snel en zo goed mogelijk bij de juiste opdrachtgever geïntroduceerd wordt. Vanuit deze samenwerking laat je geen match onbenut en draag je iedere dag bij aan het waarmaken van de ambities van onze professionals.

Neem contact op met ons HR team.

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct of neem contact op met ons HR team. Onder andere Georgia en Danielle beantwoorden graag de eventuele vragen die je nog hebt.

Danielle Nouwen

Operationeel HR Manager
Droombaan gevonden

Jouw droombaan wacht op je!

Dankzij ons uitgebreide netwerk binnen de techniek, vinden we altijd de ideale baan voor jou.

*95% van onze kandidaten heeft binnen een maand een nieuwe baan.