Voorop blijven lopen.

Voorop blijven lopen.

Dit weekend staat in het teken van de wetenschap. Dat betekent dat veel bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten en musea hun deuren openen voor iedereen. Een unieke kans om van dichtbij te ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ontzettend interessant! Want wat wordt er op het moment veel geïnvesteerd in R&D en innovaties. Slim vinden wij bij Eminent. En dan hebben we het niet alleen over alle technologische hoogstandjes en de steeds slimmere dataoplossingen, maar ook (en misschien wel vooral) over investeren in medewerkers. Want die medewerkers zijn een onmisbare schakel.

KLAAR VOOR DE TOEKOMST
Betrokken en gedreven medewerkers zijn en blijven het kapitaal van organisaties. Jan Wacht, Directeur bij Eminent, heeft hier een duidelijke mening over: “Innoveren is fantastisch, maar klaar voor de toekomst ben je pas wanneer er een goed team klaarstaat. In tijden van hoogconjunctuur investeren bedrijven weer fors in R&D en innovaties. Maar de bedrijven die echt het verschil maken, zijn de bedrijven die naast innovatieve projecten ook tijd en geld investeren in de knowhow van medewerkers. Innovatieve projecten worden uiteindelijk afgerond, wat overblijft is de kennis en kunde van je medewerkers. Juist die kennis en kunde en de ervaringen van deze medewerkers kun je als bedrijf inzetten om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Deze kennis en kunde moet doorlopend geprikkeld worden, want kennis vervaagt snel wanneer er onvoldoende mee wordt gedaan. Het is daarom essentieel om te blijven investeren in je medewerkers.”

Eminent werkt met een diversiteit aan opdrachtgevers, van kleine familiebedrijven tot grote landelijke spelers. Veel van deze bedrijven hebben innovatie hoog in het vaandel staan, aldus Jan:

“Het is mooi om te zien hoe bedrijven op hun eigen manier innoveren. Kleine slimmigheden zijn vaak net zo interessant als grootschalige innovatieprojecten. Onze professionals zitten daar middenin! Ze spelen met regelmaat een belangrijke rol bij de ontwikkeling of implementatie van vernieuwende oplossingen en methoden. Dat biedt hen de mogelijkheid om hun ambities waar te maken.”

Match CV

Carriére advies

Wie ben jij? Wat past bij jou? Bij welk (type) bedrijf en in welke functie kom jij het beste tot je recht? En hoe kunnen de stappen in jouw loopbaan eruit zien? Daar denken wij graag over mee en geven jou daarin advies! Laat geheel vrijblijvend je gegevens achter zodat we meer over jou te weten komen en we samen met jou aan de slag kunnen gaan in het waarmaken van jouw ambities!

Laat onze adviseurs en onze data het werk doen door hieronder je CV te matchen of je LinkedIn-profiel te delen. Liever direct persoonlijk contact? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Gerelateerde artikelen.

Studeren en werken bij Eminent: het verhaal van Max

Duurzame samenwerkingen in beeld: INNQ

Wij staan voor je klaar

Wil je snel antwoord op jouw vragen?

Neem direct contact op met één van onze collega’s!