Menu
WETENSCHAP,
INNOVATIE EN KNOWHOW

VOOROP BLIJVEN LOPEN

05 oktober 2018

Dit weekend staat in het teken van de wetenschap. Dat betekent dat veel bedrijven, onderzoeksinstituten, universiteiten en musea hun deuren openen voor iedereen. Een unieke kans om van dichtbij te ervaren hoe het er achter de schermen aan toe gaat. Ontzettend interessant! Want wat wordt er op het moment veel geïnvesteerd in R&D en innovaties. Slim vinden wij bij Eminent. En dan hebben we het niet alleen over alle technologische hoogstandjes en de steeds slimmere dataoplossingen, maar ook (en misschien wel vooral) over investeren in medewerkers. Want die medewerkers zijn een onmisbare schakel.


KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Betrokken en gedreven medewerkers zijn en blijven het kapitaal van organisaties. Jan Wacht, Directeur bij Eminent, heeft hier een duidelijke mening over: “Innoveren is fantastisch, maar klaar voor de toekomst ben je pas wanneer er een goed team klaarstaat. In tijden van hoogconjunctuur investeren bedrijven weer fors in R&D en innovaties. Maar de bedrijven die echt het verschil maken, zijn de bedrijven die naast innovatieve projecten ook tijd en geld investeren in de knowhow van medewerkers. Innovatieve projecten worden uiteindelijk afgerond, wat overblijft is de kennis en kunde van je medewerkers. Juist die kennis en kunde en de ervaringen van deze medewerkers kun je als bedrijf inzetten om toekomstige uitdagingen aan te gaan. Deze kennis en kunde moet doorlopend geprikkeld worden, want kennis vervaagt snel wanneer er onvoldoende mee wordt gedaan. Het is daarom essentieel om te blijven investeren in je medewerkers.” 


Eminent werkt met een diversiteit aan opdrachtgevers, van kleine familiebedrijven tot grote landelijke spelers. Veel van deze bedrijven hebben innovatie hoog in het vaandel staan, aldus Jan: “Het is mooi om te zien hoe bedrijven op hun eigen manier innoveren. Kleine slimmigheden zijn vaak net zo interessant als grootschalige innovatieprojecten. Onze professionals zitten daar middenin! Ze spelen met regelmaat een belangrijke rol bij de ontwikkeling of implementatie van vernieuwende oplossingen en methoden. Dat biedt hen de mogelijkheid om hun ambities waar te maken.” 


Benieuwd welke opdrachtgevers innovatie hoog in het vaandel hebben staan en investeren in de ontwikkeling van medewerkers? Onze adviseurs weten je daar alles over te vertellen.Artikel delen: LinkedIn Facebook Twitter E-mail


CONTACT Apeldoorn | hoofdkantoor

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

t 055 - 576 95 25

e info@eminentgroep.nl

AMSTERDAM

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

7333 NR Apeldoorn

t 020 - 705 13 72

EINDHOVEN

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

t 040 - 303 08 10

ROTTERDAM

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle a/d IJssel

t 010 - 203 59 90

UTRECHT

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

t 030 - 210 60 00