Overeenkomsten tussen Eminent adviseurs en de Kerstman

Overeenkomsten tussen Eminent adviseurs en de Kerstman

Kerstman heeft veel overeenkomsten met adviseurs van Eminent

Datum: 19 december 2017
 
Met de naderende kerstdagen in ons achterhoofd deden we bij Eminent ‘onderzoek’: In hoeverre zijn er overeenkomsten tussen de functie van Adviseur en de functie van Kerstman? De overeenkomsten bleken overweldigend! Sterker nog, binnen Eminent kunnen we nog wel wat ‘Kerstmannen’ en ‘Kerstvrouwen’ gebruiken.
 
Wensen en dromen in vervulling laten gaan
We namen de taken en verantwoordelijkheden van de Kerstman eens goed onder de loep. Hij is een ster in het bij elkaar brengen van mensen en hen met elkaar verbinden, waarbij hij erop let dat de (werk)sfeer klopt. Hij is het aanspreekpunt voor iedereen: man of vrouw, jong of oud, ervaren of beginneling. Hij weet ontzettend goed te luisteren naar wensen en dromen van anderen en doet er alles aan om deze wensen en dromen in vervulling te laten gaan.
 
Verwachtingen overtreffen
Ook houdt de Kerstman flink wat (kerst)ballen in de lucht. Hij draait al wat langer mee en heeft daardoor goed ontwikkelde leidinggevende kwaliteiten. Hij stuurt een groot team van elfen aan en werkt samen met hen aan diverse projecten. Dankzij een groot verantwoordelijkheidsgevoel, zijn ongekende inzet en harde werk, weet hij indruk te maken op al zijn opdrachtgevers. Hij overtreft verwachtingen, wat tevreden mensen oplevert. Tenslotte blijft de Kerstman op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en past hij de nieuwste technieken toe om het optimale uit zijn werkdag te kunnen halen, waarbij hij natuurlijk altijd de wensen en dromen van zijn opdrachtgevers in zijn achterhoofd houdt.
 
Ben jij onze nieuwe Kerstman of Kerstvrouw?
Solliciteer dan op één van onze openstaande vacatures. Als werkgever hebben we jou veel te bieden. Denk aan gerichte opleidingen en een auto van de zaak. Ook geven we jou alle ruimte om op jouw manier te ondernemen binnen het vakgebied waarin je werkzaam bent. Om voor deze mooie functie in aanmerking te komen verwachten we natuurlijk wel dat je beschikt over dezelfde kwaliteiten als de Kerstman. Dat betekent dat jij:
 
  • een ‘verbinder’ bent;
  • graag fungeert als aanspreekpunt;
  • een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt;
  • gestructureerd kan werken;
  • interesse hebt in nieuwe technieken en methodes;
  • klantgericht bent;
  • mensen weet te inspireren.

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.