Eminent heeft oog voor technici in beweging

Opdrachtgevers interview

Dunya Wotte
Alferink Installatietechniek
 
“Eminent heeft oog voor technici in beweging en draagt bij aan het realiseren van duurzame arbeidsrelaties.”
 
Eminent heeft oog voor technici in beweging
De juiste match voor nu en in de toekomst
 
Alferink Installatietechniek werkt sinds 2014 naar alle tevredenheid samen met Eminent. Dunya Wotte, HRM Adviseur, geeft aan dat ze door intensief samen te werken met maximaal 3 partijen invulling wil geven aan de flexibele schil van het installatiebedrijf. Eminent is één van deze samenwerkingspartners en onderscheidt zich door een daadkrachtige werkwijze.
 
De juiste doelgroep bereiken
“We kregen te weinig kwalitatieve reacties op onze vacatures, detacheringsbureaus zoals Eminent weten de juiste doelgroep beter te bereiken dan wij dat zelf kunnen. Veel technici zitten vast en hoeven niet zo nodig te bewegen. Onze ervaring is dat latent werkzoekenden hun wensen voor een toekomstige baan sneller delen met bemiddelaars, waardoor zij vervolgens bij ons geïntroduceerd kunnen worden. Wel vind ik het erg belangrijk dat de partijen waarmee ik samenwerk niet klakkeloos willen detacheren om een factuur te kunnen sturen. Detacheren is in mijn ogen veel meer dan dat en Eminent is een partij die dat begrijpt”, aldus Dunya.
 
Duurzame arbeidsrelaties realiseren
Eminent kijkt verder en besteedt veel aandacht aan lange termijn oplossingen, dat kan Dunya alleen maar beamen: “Wat Eminent onderscheidt is dat zij oog hebben voor technici in beweging. Zij vinden het belangrijk dat Alferink Installatietechniek de professional ook kan bieden wat hij of zij in de toekomst zoekt, dit is ook in ons voordeel. Eminent is een prettige samenwerkingspartner die ons ondersteunt bij het realiseren van duurzame arbeidsrelaties. Zij creëren de juiste match voor nu én in de toekomst.”Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.