Rawaz | Werkvoorbereider

Oog voor mij en mijn talenten

Dat ik bouwkunde ging studeren was voor mij al vroeg duidelijk. Eigenlijk was ik altijd al creatief met tekeningen, ontwerpen en het ondervinden van nieuwe dingen. Na mijn studie ging ik aan de slag bij een telecombedrijf, maar dit sloot onvoldoende aan bij mijn studie. Roelf-Jan (Adviseur bij Eminent) benaderde me via LinkedIn, telefonisch hadden we vervolgens een prettig gesprek over ambities en mogelijkheden. Binnen een aantal dagen had ik al een nieuwe baan! 

Je weet direct waar je aan toe bent
Het gesprek met Roelf-Jan verliep gelukkig anders dan gesprekken die ik met concurrenten had gevoerd. Ik houd niet van gladde praatjes waarbij beloftes vervolgens niet worden nagekomen. Het contact met Eminent verliep direct soepel, ik wist waar ik aan toe was en had al snel door dat de adviseurs van Eminent ‘echt’ zijn. Ze zijn oprecht geïnteresseerd en zetten zich volledig voor je in. Dat resulteerde in mijn geval in een mooie functie met volop doorgroeimogelijkheden binnen mijn vakgebied en bij een bedrijf waar ik mijn talenten kan benutten en ontplooien.

Meer dan alleen oog voor werk
De gesprekken met Roelf-Jan verliepen prettig en zo raakten we ook in gesprek over mijn achtergrond. Ik ben van Koerdische afkomst en woonde tijdens het laatste jaar van mijn studie ook in Koerdistan, waar ik veel contacten heb opgedaan. Hierdoor werk ik regelmatig aan mooie projecten, zoals het ontwerpen van een buurthuis voor vrouwelijke vluchtelingen. Via Roelf-Jan kwam ik in contact met een andere professional van Eminent die ook aan projecten voor Koerdistan werkt, het is super om met hem van gedachten te wisselen. Het is prettig om te merken dat Eminent ook oog heeft voor dit soort dingen en zich niet alleen richt op het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe baan. 

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.