Jij maakt het verschil!

Onze aanpak

Wij gaan voor jou op zoek naar de baan die bij jou past. Een baan waarin jij je talenten kunt benutten en verder kunt ontwikkelen, waarin jij het verschil maakt. Niet zomaar een baan dus. We luisteren goed naar jouw wensen en tonen interesse in wie jij bent en wat je wilt bereiken. We bieden jou vervolgens de beste carrièrekansen dankzij onze actuele marktkennis en samenwerking met interessante opdrachtgevers. 

Onze werkwijze

Wanneer je reageert op één van onze technische vacatures, nemen we altijd binnen drie werkdagen contact met jou op. Je krijgt zo snel inzicht in wat we op korte termijn voor je kunnen betekenen. Sta je nog niet bij Eminent ingeschreven? Dan plant één van onze adviseurs een persoonlijk gesprek met je in. Op basis van jouw CV bespreken we je wensen en ambities. De adviseur die je spreekt wordt jouw vaste contactpersoon. Wel zo prettig, want deze adviseur weet wat jouw ambities zijn en welke technische baan bij jou past. En wanneer jij vragen hebt weet je bij wie je terecht kunt.

Detachering of werving & selectie

Via Eminent ga je op basis van detachering of werving & selectie aan de slag bij vooraanstaande technische bedrijven. We zijn actief in de branches bouwkunde, civiele techniek, werktuigbouwkunde, installatietechniek en elektrotechniek. Onze adviseurs hebben ruime ervaring in deze branches. Jouw voordeel? Dat zij precies weten wat de mogelijkheden zijn in jouw vakgebied en jou de beste carrièrekansen kunnen bieden.
 
Naar de vacatures >>
 
Ik wil dat Eminent een baan voor mij zoekt >>"Ik wil het hoogst haalbare eruit halen Eminent vond voor mij de baan waarbij dat mogelijk is."

 
Eminent keek niet alleen naar de juiste baan, maar ook naar het soort bedrijf. Ze hebben een bedrijf gevonden waar ik mij helemaal thuis voel. 
lees verder >>

Wij staan voor kwaliteit

 
Eminent hecht niet alleen waarde aan het vinden van een passende baan, maar ook aan zaken als betrouwbaarheid, volledigheid, kwaliteit en veiligheid. Wij zijn dan ook NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Eminent

  • Volop carrièrekansen door groot landelijk netwerk en actuele marktkennis.
  • Persoonlijke, doelgerichte en discrete werkwijze.
  • Toegang tot de meest interessante vacatures en projecten. 
  • Zowel vaste banen als tijdelijke projecten.
  • Banen voor zowel starters als ervaren professionals. 

Interview RTL Lifestyle Xperience - EminentContact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.