Petra | Werkvoorbereider - Baas B.V.

Onverwachts de perfecte baan

Ik werk in Tynaarlo bij een kleine nevenvestiging van Baas. Het is een bedrijf met een betrokken directie. Wanneer je hier komt werken merk je direct dat personeel belangrijk is voor het bedrijf. Als medewerker krijg je veel vertrouwen en verantwoordelijkheid, waardoor het erg prettig is om bij Baas te werken.
 
Een goede klik vanaf het begin
Voordat ik bij Baas aan de slag ging, was ik eigenlijk niet op zoek naar een baan bij een ander bedrijf. Voor een interne sollicitatie werkte ik mijn CV op Nationale Vacaturebank bij, waardoor het weer bovenaan in de database kwam te staan en het oog van Edwin (Adviseur, Eminent) erop viel. Niet lang daarna werd ik dan ook door Edwin van Eminent gebeld, hij had de perfecte baan voor mij. Ondanks dat ik niet concreet op zoek was, ging ik toch het gesprek aan. Dat ging boven verwachting! Ik moest bekennen dat Edwin gelijk had: dit was inderdaad de juiste baan voor mij, binnen een bedrijf dat goed bij me past. De klik was vanaf het begin goed. Het voelt dan ook alsof ik hier al veel langer zit dan drie maanden.
 
“Edwin luisterde tussen de regels door, hij zag dat ik meer kon. Hij zette me aan het denken en gaf me het duwtje in de rug om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Daar ben ik ontzettend blij mee!”
 
Werken aan uiteenlopende projecten
Als Werkvoorbereider houd ik me bezig met alle voorkomende werkzaamheden bij de voorbereiding van een project. Het leuke is dat ik werk aan uiteenlopende projecten. Van het vervangen van gasleidingen en elektriciteitsleidingen tot aangenomen werk. Bij nader inzien kon ik bij mijn vorige werkgever mijn ei niet kwijt, de werkzaamheden waren beperkt. Bij Baas houd ik me met alle voorbereidende aspecten van projecten bezig, samen met mijn collega’s. Iedereen doet zo veel mogelijk waar hij of zij goed in is. Op deze manier zijn de taken goed verdeeld en is de werksfeer erg prettig.

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.