Menu

TEAMBUILDING BIJ
EMINENT

INVESTEREN IN TEAMBUILDING

23 oktober 2018

23 oktober 2018
 
Veel lachen, elkaar uitdagen en effectief samenwerken. Zo zou je een Eminent teamdag kunnen omschrijven. Een hele dag bevonden we ons op een ‘forteiland’, wat ons letterlijk uit onze dagelijkse werkomgeving haalde. Dat we bij Eminent wel houden van een uitdaging en flink wat competitie werd tijdens deze dag ook weer goed duidelijk! We maakten samen concrete plannen voor volgend kwartaal en daagden elkaar uit tijdens alle teambuildingsactiviteiten.
 

Ieder jaar zijn twee collega’s verantwoordelijk voor het organiseren van een teamdag. Dit jaar bereidden Sary en Tessa de dag met zorg voor. De interne uitnodiging zorgde al gelijk voor flink wat speculatie. Tessa: “De aanloop naar de teamdag is altijd minstens zo leuk als de teamdag zelf!”
 
Balans, inzicht en doelgerichtheid
We combineerden het nuttige met het aangename. In de unieke omgeving van het forteiland startten we de dag met ons kwartaaloverleg, waarbij we het hadden over resultaten en doelen. Een mooi moment om samen te sparren en iedereen inzage te geven in het bedrijfsresultaat. Met verrassende commerciële pitches sloten we het overleg af en gingen we in twee teams onderling de strijd aan tijdens een ‘fort discovery’ waarbij balans, inzicht en doelgerichtheid van belang waren. 
 
Investeren in het team
“Vanaf de oprichting van Eminent besteden we al veel aandacht aan teambuilding. Eminent is de afgelopen tijd snel gegroeid, waardoor teambuilding essentieel geworden is”, vertelt Jan Wacht, directeur bij Eminent. “Natuurlijk kunnen nieuwe medewerkers rekenen op een effectief inwerkprogramma. Ook is er alle ruimte om kennis te maken met collega’s en het werkproces, maar tijdens een teamdag leer je elkaar toch weer op een hele andere manier kennen. Dat zorgt niet alleen voor een gezellige dag waarbij veel gelachen wordt, je ziet ook dat dit een positief effect heeft op het team in de dagelijkse werkpraktijk. Daarom organiseren we naast een teamdag ook een teambuildingsweekend in het buitenland waarbij we onder andere vakinhoudelijk inspiratie opdoen. Investeren in het team en in individuele medewerkers is ontzettend belangrijk.”
Artikel delen: LinkedIn Facebook Twitter E-mail

CONTACT

Apeldoorn | hoofdkantoor

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

t 055 - 576 95 25

e info@eminentgroep.nl

AMSTERDAM

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

7333 NR Apeldoorn

t 020 - 705 13 72

EINDHOVEN

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

t 040 - 303 08 10

ROTTERDAM

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle a/d IJssel

t 010 - 203 59 90

UTRECHT

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

t 030 - 210 60 00