Het uiterste uit mijn functie halen

Het uiterste uit mijn functie halen

“Ik vind het erg belangrijk dat ik veel vrijheid heb binnen mijn functie.”
Sary Roos - Adviseur Civiele Techniek


Fungeren als adviserende sparringspartner

Direct na het afronden van haar hbo-opleiding Human Resource Management startte Sary als Adviseur bij Eminent, inmiddels een klein half jaar geleden. Ze liep tijdens haar studie al stage bij een grote speler binnen de markt, maar gaf toch de voorkeur aan een kleinere organisatie. Zo kwam ze uiteindelijk bij Eminent terecht: “Het voordeel van werken bij een kleiner bedrijf is dat mijn functie ontzettend breed is. Ik ben bijvoorbeeld niet alleen aan het recruiten, maar kan ook echt een adviserende rol pakken. Zowel richting opdrachtgevers als professionals, waardoor ik duurzame relaties kan opbouwen. Dat miste ik bijvoorbeeld tijdens mijn stage.

Bewuste keuze

De sollicitatieprocedure verliep snel. Het CV van Sary stond op Monsterboard, waardoor ze werd platgebeld door diverse bureaus. “Ik wilde me ontwikkelen en koos heel bewust voor Eminent. De gesprekken waren erg prettig en ik merkte al snel dat Eminent een werkgever is waar ik op mijn plek zit. Binnen een week was alles rond!”, vult Sary aan. Ze kon rekenen op een warm welkom en werd snel opgenomen in het team: “Er hangt een hele relaxte sfeer en tussen het harde werken door is er altijd tijd voor een dolletje. Daarnaast zijn de lijnen kort en heb ik bijvoorbeeld regelmatig contact met Jan, onze Directeur.

Zelfstandige functie

Ik vind het erg belangrijk dat ik veel vrijheid heb binnen mijn functie. Ik kan zelf mijn week indelen en eigen initiatief tonen, die mogelijkheid kreeg ik al vanaf het begin”, vertelt Sary. Ze wist zich op commercieel gebied al snel te ontwikkelen en ze haalt vooral veel energie uit de gesprekken met haar opdrachtgevers: “Dankzij de vrijheid en de trainingen die ik krijg wist ik al snel de diepte in te gaan tijdens de gesprekken met mijn opdrachtgevers. Ik merk dat ze mij ook echt zien als een adviserende sparringpartner, daar wil ik in de toekomst nog veel meer uit halen. Ik ben net een half jaar op weg. Als ik zie wat ik in zo’n korte tijd al heb kunnen doen, dan belooft dat veel voor de toekomst!

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.