Samen ambities waarmaken

Het team van EminentSary Roos - Adviseur Civiele Techniek

“Ik vind het erg belangrijk dat ik veel vrijheid heb binnen mijn functie.”
 
Het uiterste uit mijn functie halen
Fungeren als adviserende sparringpartner
 
Direct na het afronden van haar hbo-opleiding Human Resource Management startte Sary als Adviseur bij Eminent, inmiddels een klein half jaar geleden. Ze liep tijdens haar studie al stage bij een grote speler binnen de markt, maar gaf toch de voorkeur aan een kleinere organisatie. Zo kwam ze uiteindelijk bij Eminent terecht: “Het voordeel van werken bij een kleiner bedrijf is dat mijn functie ontzettend breed is. Ik ben bijvoorbeeld niet alleen aan het recruiten, maar kan ook echt een adviserende rol pakken. Zowel richting opdrachtgevers als professionals, waardoor ik duurzame relaties kan opbouwen. Dat miste ik bijvoorbeeld tijdens mijn stage.”
 
Bewuste keuze
De sollicitatieprocedure verliep snel. Het CV van Sary stond op Monsterboard, waardoor ze werd platgebeld door diverse bureaus. “Ik wilde me ontwikkelen en koos heel bewust voor Eminent. De gesprekken waren erg prettig en ik merkte al snel dat Eminent een werkgever is waar ik op mijn plek zit. Binnen een week was alles rond!”, vult Sary aan. Ze kon rekenen op een warm welkom en werd snel opgenomen in het team: “Er hangt een hele relaxte sfeer en tussen het harde werken door is er altijd tijd voor een dolletje. Daarnaast zijn de lijnen kort en heb ik bijvoorbeeld regelmatig contact met Jan, onze Directeur.”
 
Zelfstandige functie
“Ik vind het erg belangrijk dat ik veel vrijheid heb binnen mijn functie. Ik kan zelf mijn week indelen en eigen initiatief tonen, die mogelijkheid kreeg ik al vanaf het begin”, vertelt Sary. Ze wist zich op commercieel gebied al snel te ontwikkelen en ze haalt vooral veel energie uit de gesprekken met haar opdrachtgevers: “Dankzij de vrijheid en de trainingen die ik krijg wist ik al snel de diepte in te gaan tijdens de gesprekken met mijn opdrachtgevers. Ik merk dat ze mij ook echt zien als een adviserende sparringpartner, daar wil ik in de toekomst nog veel meer uit halen. Ik ben net een half jaar op weg. Als ik zie wat ik in zo’n korte tijd al heb kunnen doen, dan belooft dat veel voor de toekomst!”

Jorieke Vale Adviseur Installatietechniek en Industrie

“Eminent is een gedreven, ambitieuze en professionele partij, een werkgever die goed bij me past.”
 
Vanaf het begin veel vrijheid
Detachering is een prachtig vak
 
Jorieke startte begin november als Adviseur bij Eminent. Op dit moment is ze een maand werkzaam in deze functie, een goed moment om haar het hemd van het lijf te vragen! “Hoe ik mijn eerste maand ervaren heb? Ik kwam echt terecht in een warm bad!” vertelt Jorieke. Ze heeft al flink wat werkervaring opgedaan binnen de technische detacheringswereld en koos heel bewust voor Eminent: “Via-via kwam ik in contact met Eminent. De sollicitatiegesprekken heb ik als ontzettend prettig ervaren. We spraken onder andere over mijn persoonlijke ambities en de doelen die bij Eminent nagestreefd worden. Dat maakte mij zo enthousiast dat ik al snel een handtekening onder een arbeidsovereenkomst kon zetten.”
 
Passie voor techniek
Volgens haarzelf is Jorieke absoluut geen techneut, toch heeft ze een passie voor de technische sector: “Techniek is tastbaar. Het is duidelijk zichtbaar waaraan professionals werken en wat zij opleveren.” Maar het is niet alleen de techniek zelf wat het werk voor haar interessant maakt, ook de technische professional maakt het werk voor Jorieke meer dan de moeite waard. “Techneuten zijn gepassioneerde mensen met een grote liefde voor hun vak. Vaak is hun werk ook hun hobby en dat is fantastisch om te zien. Als Adviseur krijg ik de kans hen te ondersteunen bij het waarmaken van hun ambities en dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk”, vult Jorieke aan.
 
Ontwikkelmogelijkheden
“Ik ben pas een maand werkzaam bij Eminent en heb mijn eerste maatwerk salestraining al achter de rug. Ik merk nu al dat er binnen de organisatie goed gekeken wordt naar zowel kennis en ervaring als ambities, wat je terugziet in het soort trainingen dat je kunt volgen om nog beter te worden in je vak. Ik werk al jaren binnen de technische detachering, maar ook voor mij zijn er nog veel dingen die ik kan leren en aspecten waarin ik me verder kan ontwikkelen. Eminent is een werkgever die je daarvoor veel ruimte biedt”, vertelt Jorieke. De eerste maand is haar dan ook goed bevallen. “Eminent is een gedreven, ambitieuze en professionele partij. Een werkgever die goed bij mij past.”

Lars van Schooten - Adviseur Civiele Techniek

“Het geeft me energie dat ik iets voor anderen kan betekenen door mijn sociale en mijn sales skills te combineren.”
 
Ultieme startersfunctie
Ook als nieuwe collega krijg je direct alle vrijheid
 
Lars is een echt mensenmens: “Ik ben graag in contact met mensen. Ik ben geïnteresseerd in wat anderen bezighoudt en wat hen drijft. Dit combineer ik met mijn passie voor sales, wat perfect samenkomt in mijn functie als Adviseur bij Eminent. Ik verbind mensen en vind het waardevol dat ik iets voor hen kan betekenen, dat geeft me energie.”
 
De juiste werkgever
Na zijn studie sportmanagement werkte Lars bij een zorgverzekeraar, waar hij zich bezighield met het verlenen van spoedhulp en meedacht over de herinrichting van de afdeling. Al snel bleek dat hij iets commerciëlers nodig had, met daarbij de vrijheid om kansen te grijpen wanneer hij die ziet. Zijn CV zette hij op Nationale Vacaturebank, waarna hij al snel door Jan (Directeur bij Eminent) werd gebeld. “Vanaf het eerste moment merkte ik al dat Eminent mij exact kon bieden wat ik zocht. De werksfeer is prettig en mijn functie is uitdagend. Collega’s motiveren elkaar, ik krijg de ruimte om mezelf te ontwikkelen en mijn talenten te benutten. Zowel inhoudelijk als qua bedrijf de perfecte match dus”, aldus Lars.
 
Inwerktraject
Bij Eminent laten we nieuwe medewerkers vanaf het begin al behoorlijk vrij, Lars pakte dit goed op: “In de eerste weken was alles nieuw. Daarin werd ik goed begeleid, maar kreeg ik ook de ruimte om zelf dingen te ontdekken. Al in de eerste week ging ik aan de slag met het opbouwen van een relatienetwerk en benaderde ik professionals. Dat vond ik prettig, ik houd wel van die directe aanpak waar ik mijn eigen ding kan doen.”
 
Tip van Lars voor startende professionals: “Durf uitdagingen aan te gaan, vooral wanneer je nog jong bent! Breng je kwaliteiten in kaart en ontdek wat je leuk vindt. Dit is ontzettend verhelderend, solliciteren bij Eminent bleek hierdoor ook een logische stap.”

Edwin Wendrich - Adviseur civiele techniek

“Een baan is van groot belang in het sociale leven van onze professionals, het is mooi om daar een bijdrage aan te leveren.”
 
Doen wat je zegt
De basis van de relatie met opdrachtgevers en professionals
 
Dat Edwin zich binnen Eminent specialiseert in de civiele techniek is niet vreemd, hij is eraan verknocht! Volgens opdrachtgevers zou hij een goede uitvoerder zijn, maar dat ziet Edwin zelf niet zitten: “Waarom zou ik me richten op één onderdeel, terwijl ik nu te maken heb met alle aspecten van de civiele techniek?” Zowel opdrachtgevers als professionals hebben aan Edwin een prettige samenwerkingspartner die doet wat hij zegt.
 
Het is mensenwerk
Edwin combineert zijn passie voor civiele techniek bij Eminent met mensenwerk: “Het is fantastisch om dagelijks voor en met mensen aan het werk te zijn. Hen aan een baan te helpen, wat in het sociale leven van groot belang is. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te leveren. Dat geldt ook voor de opdrachtgever, door voor hen de juiste professional te vinden om hen beter te laten ondernemen. Natuurlijk kijk ik ook naar cijfers en resultaten, maar de verbintenis is wat het werk leuk, mooi en bijzonder maakt. Het is mensenwerk.”
 
Samen ambities waarmaken
Eminent is no-nonsense, wat perfect bij Edwin past: “Het eerste contact was direct goed, ik voelde me thuis. Eminent barst van ambitie. Als medewerker kun je een grote rol spelen bij het waarmaken van deze ambities. Je krijgt de gelegenheid om te helpen bouwen aan het bedrijf, we doen het samen. De neuzen staan bij iedereen dan ook dezelfde kant op.”Wij staan voor kwaliteit!

Eminent hecht niet alleen waarde aan het vinden van een passende baan, maar ook aan zaken als betrouwbaarheid, volledigheid, kwaliteit en veiligheid. Wij zijn dan ook NEN 4400-1 en VCU gecertificeerd.

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.