Tijs | Projectleider / Werkvoorbereider

Deze baan is me op het lijf geschreven

Tijs | Projectleider / Werkvoorbereider

Nadat ik zeven jaar als Timmerman bij diverse bedrijven heb gewerkt, was ik toe aan wat vastigheid. Ik besloot bij Defensie te gaan werken en startte met de opleiding tot Onderofficier. Helaas heb ik deze opleiding maar gedeeltelijk afgerond omdat er reuma bij mij werd geconstateerd. Het vinden van een juiste baan leek vervolgens lastig, maar de functie van Projectleider/Werkvoorbereider was me vanaf het begin op het lijf geschreven. Inhoudelijk is het een uitdagende baan en ik kan ondanks mijn reuma goed functioneren.

Van tekenen tot timmeren
Van Gogh Montage en Afbouw is een klein familiebedrijf dat flink aan de weg timmert. Dit betekent dat mijn functie ontzettend divers is. De ene dag ben ik bijvoorbeeld aan het aftimmeren, de volgende dag zit ik weer aan de tekentafel. Ook krijg ik de kans om me volop te ontwikkelen en beter te worden in mijn vak. Ook al had ik op papier misschien niet het juiste opleidingsniveau, Roelf-Jan (Adviseur bij Eminent) zag al snel dat de vacature exact aansloot op mijn wensen. Dankzij zijn enthousiasme kon ik een paar dagen later al op gesprek

Mening over arbeidsbemiddeling bijstellen
In het begin was ik wat huiverig, ik had nou niet bepaald positieve ervaringen met arbeidsbemiddeling. Met een vlotte babbel werd ik bijvoorbeeld bij een detacheringsbureau binnengehaald, maar het aanbod was verre van rooskleurig. Roelf-Jan moest zijn enthousiasme dus eerst maar eens waarmaken voordat ik erin geloofde en dat deed hij. Hij doet wat hij zegt en steekt zijn hand voor je in het vuur. De werkwijze van Eminent heeft mijn beeld van arbeidsbemiddeling absoluut veranderd, in positieve zin. Eminent denkt met je mee, schakelt snel en houdt de druk erop en dat levert resultaat op!

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.