Chris | Uitvoerder Betonverhardingen, Den Ouden

Dagelijks met mijn team werken aan mooie betonprojecten

Den Ouden Groep en ik zijn de juiste match. Het is een bedrijf dat oog heeft voor de medewerkers, volgens hen moet er een klik zijn. Die is er zeker! Op het moment dat ik aan de slag ging viel alles op z’n plek. Ik werd direct opgenomen in het team. We werken samen aan mooie projecten en iedereen staat voor elkaar klaar. Het familiegevoel is duidelijk aanwezig en iedereen is van het kaliber ‘niet lullen, maar poetsen’. Dat werkt wel zo prettig.
 
Wervelwind van detacheerders
Ruim een half jaar geleden, voordat ik via Eminent bij Den Ouden Groep begon, kwam ik voor het eerst in aanraking met detacheerders. Ik kwam in een wervelwind terecht! Ik zag direct dat niet alle bureaus dezelfde aanpak hadden. Dit maakte dat ik al snel een klik had met Edwin van Eminent. Hij nam de tijd om mij te leren kennen en samen bepaalden we welke baan en welk bedrijf het beste bij me zouden passen. De gouden match met Den Ouden Groep is daarvan het resultaat. Het prettige in de communicatie met Edwin is dat hij ontzettend oprecht is en zijn afspraken nakomt.
 
Eer van je werk
In feite is beton gewoon beton. Maar ik werk dagelijks met mensen die het fantastisch vinden om in deze sector te werken, samen maken we mooie dingen. We zijn altijd met zichtwerk bezig. Je maakt iets dat zichtbaar blijft. Zo hebben we eer van ons werk. Ik werk met een team dat al lang bij elkaar is, de onderlinge sfeer is hierdoor erg goed. Ik stuur de jongens aan, houd me bezig met planning, kostenbewaking en bestellingen. Ik zorg er in feite voor dat de jongens zich nergens zorgen over hoeven maken en dagelijks lekker hun werk uit kunnen voeren.

Contact

Apeldoorn

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

T055 - 576 95 25

E info@eminentgroep.nl


Utrecht

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

T030 - 210 60 00

   


Rotterdam

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle aan den IJssel

T010 - 303 59 90

   

 

Amsterdam

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

T020 - 705 13 72

       

Eindhoven

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

T040 - 303 08 10

   

Copyright © 2017 Eminent Groep B.V.