Menu

EMINENT STIMULEERT
INTERNE DOORGROEI

AMBITIE LEIDT TOT NIEUWE FUNCTIES

17 juli 2018Binnen Eminent is er veel ruimte en aandacht voor de ontwikkeling van medewerkers en het waarmaken van ambities. Dit leidde recentelijk tot het ontstaan van nieuwe functies binnen het bedrijf. Per 1 juli j.l. mogen Sebastiaan Houtgraaf en Edwin Wendrich zichzelf Businessunit Manager noemen en vervult Roelf-Jan Aanstoot de functie van Commercieel Manager. Zij waren voorheen werkzaam als Senior Adviseur. Deze ontwikkeling betekent zowel een mooie nieuwe uitdaging voor deze collega’s als een verdere professionalisering binnen Eminent.

Talent stimuleren
Eminent groeit en dat betekent ook dat er nieuwe kansen en mogelijkheden ontstaan voor de doorgroei van medewerkers. “We besteden doorlopend aandacht aan de ontwikkeling van onze medewerkers, waarbij we in het bijzonder kijken naar mogelijkheden voor het waarmaken van ambities en het stimuleren van talenten, het realiseren van interne doorgroei is hier bijvoorbeeld een resultaat van”, aldus Jan Wacht, Directeur bij Eminent. Medewerkers kunnen onder andere rekenen op effectieve trainingen en persoonlijke coaching. Daarbij is er voor hen alle ruimte om op hun eigen manier te ‘ondernemen’. Dit heeft Roelf-Jan in de drie jaar dat hij bij Eminent werkt ook ondervonden: “Vanaf het eerste moment waren er bij Eminent mogelijkheden voor mijn ondernemende karakter. Dat het nu bij mijn takenpakket hoort om mensen op de juiste momenten te prikkelen, te motiveren of te activeren in hun persoonlijke ontwikkeling vind ik echt geniaal!”

Begeleiding nieuwe collega’s
Sebastiaan en Edwin zijn twee van de senior medewerkers bij Eminent. Allebei hebben ze de drive om nieuwe collega’s de kneepjes van het vak te leren. Wat voor hen resulteerde in de nieuwe functietitel ‘Businessunit Manager’, waarbij zij verantwoordelijk zijn voor de begeleiding van collega’s in hun businessunit. Zij combineren hun praktijkervaring met effectieve inwerkprogramma’s voor nieuwe collega’s. Edwin: “Ik kan ervan genieten om nieuwe collega’s mooie resultaten te zien behalen en een bijdrage te leveren aan hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Het is helemaal mooi om dit te doen binnen een bedrijf dat zelf ook volop in ontwikkeling is.” Daar sluit Sebastiaan zich bij aan: “Wat Eminent sterk maakt is dat er legio mogelijkheden zijn. Zelf heb ik me in korte tijd enorm weten te ontwikkelen, dat kon ik op mijn eigen manier doen. Er werd in mij geloofd. Mijn enthousiasme over het vak en het werken bij Eminent breng ik nu dagelijks over op nieuwe collega’s, dat is het leukste wat er is!”

Word onderdeel van de Eminent familie
Dankzij de groei van Eminent zijn er meerdere actuele vacatures. Mooie functies voor enthousiastelingen die graag hun ambities willen waarmaken binnen ons team. Ga bijvoorbeeld aan de slag als Recruiter, Adviseur of PHP Developer! Bekijk de vacatures of laat je inspireren door Sebastiaan, Edwin, Roelf-Jan of één van onze andere collega’s.


Artikel delen: LinkedIn Facebook Twitter E-mail

CONTACT

Apeldoorn | hoofdkantoor

Oude Apeldoornseweg 47M

7333 NR Apeldoorn

t 055 - 576 95 25

e info@eminentgroep.nl

AMSTERDAM

Evert v/d Beekstraat 104

1118 CN Schiphol

7333 NR Apeldoorn

t 020 - 705 13 72

EINDHOVEN

Flight Forum 40

5657 DB Eindhoven

t 040 - 303 08 10

ROTTERDAM

Rivium Boulevard 156

2909 LK Capelle a/d IJssel

t 010 - 203 59 90

UTRECHT

Newtonlaan 115

3584 BH Utrecht

t 030 - 210 60 00